Angellinu posle nastupa urnisali na društvenim mrežama, pevačica odgovorila: Hvala vam na pljuvačini!

04.03.2022

17:37

0

Anđelini fanovi su imali velika očekivanja i smatraju da na „Pesmi za Evroviziju“ nije dala sve od sebe

Angellinu posle nastupa urnisali na društvenim mrežama, pevačica odgovorila: Hvala vam na pljuvačini!
prvo_vece_pesma_evrovizija_03032022_0063 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anđela Vujović, širokom auditorijumu poznatija pod umetničkim imenom Angellina, jedna je od glavnih favorita na festivalu „Pesma za Evroviziju“, međutim, posle nastupa u prvoj polufinalnoj večeri, fanovi su promenili mišljenje. 

Naime, njen nastup je izazvao lavinu komentara, a osim onih pozitivnih, bilo je pratilaca koji su Angellinu oštro iskritikovali ističući da su od nje očekivali mnogo više.

 

 

- „Očekivao mnogo više“, „Ovo nije bilo dobro“, „Nema energije“, „Bukvalno smo ti svi dali kredit i navijali za tebe i onda nam ti serviraš ovo?“, „Boga mi, loše ovo zvuči uživo“ - samo su neki od komentara na Tviteru. 

Angellina se povodom ovoga oglasila sama na Tviteru, svesna da nije dala sve od sebe i da je trema pojela, pa dala obećanje da će opravdati očekivanja fanova.

 

 

- Hvala vam za finale! Hvala vam i na podršci i na pljuvačini! I sve ste lepo rekli. Pojela me je trema onog momenta kad sam stala na binu, ali vam hvala na šansi za subotu i opravdaću vaša očekivanja, volim vas sve! - napisala je ona na Tviteru.

Podsetimo, pored nje, u finalu ćemo gledati i Biber, Zorju, Lift, Acu Lukasa, Konstraktu, Ivonu, Mariju Mikić i Anu Stanić, kao i još devet takmičara, koji će biti odabrani u drugoj polufinalnoj večeri.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike