Gagi Đogani i Dača Dak su 18 godina bili u svađi, otkriva 24sedam: Jedan poziv promenio je njihov odnos!

02.11.2020

19:09 >> 08:18

0

Denseri se poznaju već 30 godina, a nesporazum su sada na obostranu radost rešili

Gagi Đogani i Dača Dak su 18 godina bili u svađi, otkriva 24sedam: Jedan poziv promenio je njihov odnos!
Copyright Dača i Gagi Instagram printscreen/ gagiidjogani

Gagi Đogani povukao se u neku ruku iz medija nakon učešća u rijalitiju, a kako se čini, posvetio se samo lepim stvarima.

Osim što ga je obradovala vest da će sledeće godine postati deda, jer je njegova ćerka Luna Đogani trudna, rešio je da obnovi i stara prijateljstva, što ga je, takođe, neizmerno usrećilo. Reč je o Damiru Radoičiću, koji je poznatiji kao Dača Dak, s kojim je denser bio i prijatelj i saradnik, ali se dosad nije znalo da su bili u svađi čak 18 godina. U razgovoru za 24sedam Đogani je otkrio kako su obnovili prijateljstvo dugo 30 godina.

– Nismo bili u kontaktu 18 godina. Bili smo u svađi, sada smo to rešili i mnogo sam srećan zbog toga. Dača je živeo u Dubaiju, a nedavno sam čuo preko njegovog prijatelja da je došao u Srbiju i onda sam odlučio da ga kontaktiram. On je moj pravi prijatelj za sva vremena, iako smo bili razdvojeni ovoliko dugo. Važno je da smo to rešili. On je bio moja desna ruka u Fanki džiju, a sada smo ispravili krive Drine – otkrio nam je Gagi, ali nije želeo da ispriča zbog čega su se posvađali. Jedino što smo uspeli da zaključimo jeste da je Đogani bio taj koji se iz nekog razloga naljutio na Daču. Na naše pitanje da li je reč bila o devojkama, novcu ili nečemu trećem, kratko je odgovorio da nije u pitanju ništa od toga.

Gagi Đogani, ATA Images/Antonio Ahel

– I Dači je drago što smo se videli i što smo ponovo okej, što me je video. Jako dugo sam imao želju da ga pozovem, ali sam stalno odlagao nekako. Moje ljutnje prema njemu smo rešili i čak smo se dogovorili da ponovo sarađujemo – rekao je denser vidno raspoložen, a zatim otkrio da će međusobni poslovni dogovor realizovati već do Nove godine.

– Razmišljamo da napravimo nešto zajedno, tačnije rimejk starih hitova i da to završimo do kraja godine. Recimo, među prvima da bude pesma „Pedro” – zaključio je Gagi, a zatim dodao da Dača nije imao informacije o Gagijevom životu, te da su imali o mnogo čemu da razgovaraju. Đogani je nedavno objavio fotografiju na Instgaramu na kojoj je upravo sa Dačom, a mnogi su se oduševili kada su videli kako izgleda nekadašnji frontmen grupe „Dak”.

Pročitajte još:

Gagi Đogani presrećan zbog Lune: Želim da budem bolji deda nego što sam bio otac!

Đole Đogani progovorio o Gagijevom hapšenju: Nisam ljut, tu sam da mu pomognem, ali postoje određene granice dokle neko može

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike