Bojan Leksington nema šta da krije: Pevač bez dlake na jeziku objasnio zašto nikako ne bi na „Evrosong"!

13.04.2022

21:39

0

Trenutno ima i previše obaveza da bi se „uhvatio u koštac" s tako velikom manifestacijom

Bojan Leksington nema šta da krije: Pevač bez dlake na jeziku objasnio zašto nikako ne bi na „Evrosong"!
Bojan Leksington - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Do „Evrosonga" koji će se ove godine održati u Torinu ima manje od mesec dana, ali je događaj već jedna od glavnih tema razgovora. Bojan Vasković iz „Leksingtona", upitan da li bi okušao sreću na ovako nekoj manifestaciji, bio je iskren pa odgovorio da trenutno nije, a dao je i opravdan razlog - zašto.

- Mene više umaraju te svari oko pripremanja. To traje dugo i čini mi se da bih se zamorio, mala deca... Ne volim da propuštam takve trenutke. Možda nekad, ako se desi neka pesma za koju mi mislimo da bi bila dobra za takvu manifestaciju, što da ne - objasnio je frontmen grupe koja je pred samu pandemiju imala zakazan veliki koncert.

Međutim, korona je sve promenila.

Svakako, ekipa se potrudila pa novim pesmama obradovala svoju vernu publiku. S numerom „Dugujem ti sebe" najavili su i novi album.

- Koronu definišem kao prevremenu penziju. U početku to nismo shvatali, ali posle kada smo videli da dve godine nismo radili ništa i tada se čovek zapita razne stvari. Hvala Bogu da se sve vratilo u normalu i aktivni smo - istakao je Vasković u emisiji „Probudi se", a kako svaku numeru pažljivo biraju, a frontmen tvrdi da postoje i unutrašnji osećaji kojima se vodi.

- „Dugujem ti sebe", pretenduje da bude ozbiljan hit, to su neki unutrašnji osećaji koji mogu da se naslute. Kada se čovek naježi, to je dobar znak - tvrdi on.

Ipak, „Dobro da nije neko veće zlo" ostaje „Leksingtonova" lična karta. Publika je traži na gotovo svakom njihovom nastupu, dok pevač ne krije kako se bend nekih numera i prezasiti.

- Postoje pesme koje su ižvakane, dosade mi, ali to nije slučaj sa pesmom „Dobro da nije neko veće zlo". Za neke pesme se uvek osećate kao da ste je je juče snimili - iskren je on.

Bojan Vasković ATAImages/M. M.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike