Potvrđena optužnica protiv muža Nikoline Pišek: Pretnje će ga koštati 14.000 evra?

22.09.2021

15:27 >> 15:28

0

Letovanje iz pakla poznate porodice, koja je bila boravila u luksuznoj vili u Kaštel Starom, dobilo je epilog

Potvrđena optužnica protiv muža Nikoline Pišek: Pretnje će ga koštati 14.000 evra?
Copyright Nikolina Pišek, Vidoje Ristović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vlasnica luksuzne vile u Kaštel Starom optužila je supruga Nikoline Pišek da joj je pretio, a sada, Vidoje Ristović je u odgovoru na optužnicu naveo da nije bilo tako, već da su on, njegova porodica i prijatelji bili izloženi maltretiranju. Takođe, on je tražio da se obustavi postupak, ali optužno veće Opšinskog suda u Splitu zaključilo je da je tužba osnovana, piše dalje „24sata.hr”. Državno tužilaštvo za Ristovića traži kaznu u visini od 45 dnevnih dohodaka, odnosno 14.000 evra.

On se, prema daljim navodima, tereti da je prošle godine u vili u Kaštel Starom pretio suprugu vlasnice, Roku Gali.

Peočitajte još:

„Zapaliću ti kuću, otkinuću ti glavu”, navodno je rekao Ristović, dok skandalozno letovanje uopšte i dalje privlači veliku pažnju.

Drama

Pošto se bračni par prošlog leta vratio iz noćnog izlaska, pred vratima luksuzne vile koju su unajmili za 20.000 evra na dve nedelje dočekala ih je policija koja im je zabranila pristup. Ristović je uspeo da se progura pored njih, dok je Nikolina čekala ispred.

Kada je ušao, posvađao se sa suprugom vlasnice, a zatim su Ristovići smeli da uđu zajedno samo kako bi uzeli stvari – kada su otkrili da im nedostaju nakit i satovi, kao i 68.000 evra gotovine. Rekli su kako je šteta skoro 267.000 evra.

Idućeg dana, Ristovića su zadržali u policiji zbog prijetnje i priveli ga na ispitivanje u Državno tužilaštvo. Voditeljka je nedavno rekla kako se ne boji suđenja.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike