Goga Sekulić za 24sedam o majčinstvu, drugom detetu i mužu koji neće da joj učini samo jednu stvar: Uroš će morati to da uradi!

02.11.2020

07:57 >> 14:06

0

Pevačica je za naš portal otvoreno pričala o situaciji s koronavirusom, o suprugu i brizi o detetu

Goga Sekulić za 24sedam o majčinstvu, drugom detetu i  mužu koji neće da joj učini samo jednu stvar: Uroš će morati to da uradi!
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najatraktivnijih domaćih pevačica, Goga Sekulić, objavila je pre nekoliko dana novu pesmu „Problem”, za koju je snimila i spot, a mnogi su se iznenadili što se na ovaj korak odlučila u vreme pandemije, kada se mnogi pevači žale na finansijsku krizu. Sada je Goga za 24sedam otkrila zbog čega se odlučila na taj korak, zašto nije angažovala supruga Uroša Domanovića da joj glumi partnera u spotu, kao i da li planiraju drugo dete.

Objavila si nedavno novu pesmu i spot. Kakvi su komentari? Kako si se odlučila na to da pesmu objaviš u vreme koronavirusa kada se skoro sve kolege žale na finansijsku krizu?

Imam nekoliko pesama koje sam kupila prošle godine od različitih saradnika. Odlučila sam sada jednu da izdam, pa ću pratiti situaciju. Ona je već bila snimljena u studiju, samo smo spot uradili pre mesec dana i imali smo sreće sa lepim vremenom. Kriza je u celom svetu, a najviše se oseća u našoj branši, mislim na muzičare, pevače, umetnike i vlasnike klubova. Ne znam da li će se naći rešenje za nas ako ovo potraje. Teška je situacija, ne radimo, a računi stižu. Pored toga, tu su i troškovi za život koje svaki čovek ima.

U spotu imaš manekena koji ti glumi partnera – da li si nekad došla na ideju i pokušala da ubediš Uroša da glumi u nekom tvom spotu?

Pokušala sam na tu temu da razgovaram sa Urošem, ali on baš i ne voli snimanja i slikanja. Ipak, kada bude neka lepa pesma i posvećena njemu, moraće. (smeh)

U spotu izgledaš fenomenalno, a nedavno si se žalila da treba da smršaš još 5 kilograma – jesi li do snimanja spota držala dijete ili si uspela da oslabiš na neki drugi način?

Ja volim da jedem i uživam u hrani. Pred snimanje spota sam vodila računa i trenirala, mada naiđe period kada ne stižem sve, prosto imam prioritete. Dete je na prvom mestu, non-stop sam sa njim, a ostalo kada stignem, tako da variram sa kilazom, a spot je odličan, zadovoljna sam. Kada radi Deki Milićević, mora biti najbolji, a saradnici, šminker, frizer, stilista takođe su proverena ekipa, za mene najbolja!

Goga Sekulić ATAImages/Antonio Ahel

Koliko nastupa si imala ove godine? Nedostaju li ti? Imaš li zakazanu tezgu za Novu godinu?

Imala sam samo nekoliko nastupa ove godine. Nedostaju mi razmena energije sa publikom, putovanja i akcija, ali samo vikendom, jer imam akciju sa sinom od jutra i uživam u tome. Za Novu godinu imam nekoliko ponuda, ali gazde lokala su u strahu šta će biti, isto kao i mi. Možda samo jednu Novu godinu nisam radila do sada, ali nije ni moranje po svaku cenu. Volim da bude top mesto, da su ljudi veseli i da budemo svi srećni i zadovoljni.

Vasilij Andrej će u decembru napuniti dve godine, a ti si do sada iskusila kako to izgleda biti majka – koliko se to razlikuje od one vizije o majčinstvu koju si imala pre porođaja?

Svi možemo da mislimo ili nagađamo o majčinstvu dok se to ne dogodi. To se ne može opisati, mora se doživeti. To je nešto najlepše u životu – biti majka je dar od Boga!

Na koga Vasilij Andrej više liči – karakterno i fizički?

Vasilj Andrej liči i na Uroša i na mene, mada to se menja kako deca rastu. Neko kaže „isti tata”, a neko da liči na mamu, to jest na mene.

Planirate li ti i Uroš drugo dete?

To se ne planira, a mi na tu temu ne razgovaramo. Sin nam je trenutno centar sveta.

U donjem snimku možete pogledati spot za novu pesmu „Problem” Goge Sekulić, koji već ima više od pola miliona pregleda.

PROČITAJTE JOŠ:

Srdan Golubović pozitivan na kovid-19

Ana Bekuta je sa 17 godina rodila sina i dala ga na usvajanje: Danas su skladna porodica, a Igor je prihvatio i Mrku (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike