Možete li da pretpostavite? Danas je znamo kao Aleksandru Prijović, a na početku karijere se predstavljala drugim imenom!

02.04.2022

21:39

1

Malo je onih koji znaju da je Aleksandra pokušala da se probije kao pevačica i pre nego što je ušla u takmičenje "Zvezde Granda"

Možete li da pretpostavite? Danas je znamo kao Aleksandru Prijović, a na početku karijere se predstavljala drugim imenom!
Aleksandra Prijović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Aleksandra Prijović za kratko vreme postigla je veliki uspeh u svetu estrade. Ne samo što je uspela da se istakne hitovima, već je našla i ljubav svog života baš u svetu poznatih, pa je dobro poznato da je udata za Filipa Živojinovića, sa kojim ima sina Aleksandra, koji je nedavno napunio tri godine.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Ipak, iako je Aleksandra gotovo od puberteta u svetu muzike, nisu joj oduvek cvetale ruže. Mada je danas jedna od najpopularnijih mladih pevačica, prešla je trnovit put do zvezda.

Ona se prvi put na sceni pojavila još sa 14 godina, a iako je popularnost stekla u "Zvezdama Granda", njen estradni put je krenuo ranije. Tada se predstavljala i umetničkim imenom "Any" i snimila numere "Majko" i "Boli svaka tvoja reč".

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Taj nadimak mi je dao Mića Nikolić, koji mi je tada i uradio dve pesme kada sam imala 14 godina - ispričala je pevačica svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike