Muzički sudar nekadašnjih „Zvezda Granda"! Milica, Aleksandra i Nadica imaju skup ukus (FOTO)

28.04.2022

14:00

0

Autor: M. J.

Pevačice su obradovale verne fanove - čitavim albumima, za koje nisu štedele

Muzički sudar nekadašnjih „Zvezda Granda"! Milica, Aleksandra i Nadica imaju skup ukus (FOTO)
Aleksandra Prijović i Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Promo

Čitav svet je, čini se, stajao u mestu za vreme koronavirusa, pa tako i muzička industrija. Te dve godine, međutim, pojedini izvođači iskoristili su da vredno rade i spremno su, tako, dočekali popuštanje mera.

U to smo se uverili već s prvim danima proleća, kada su Milica Pavlović, Aleksandra Prijović i Nadica Ademov obradovale svoje fanove čitavim albomima, u vreme kad retko ko snima čak i singlove. Tri nekadašnje finalistkinje „Zvezde Granda“ nisu žalile truda, vremena ali ni sredstava da snime pesme i spotove kao i da pripreme kampanju o kojoj će se dugo pričati.

Borba za vrhove top-lista dugo nije bila uzbudljiva kao što će ove godine biti.

Milica Pavlović, „Posesivna“

Jedna od najatraktivnijih pevačica na ovim prostorima ceo je projekat do poslednjeg dana držala u tajnosti, da bi u jednom danu objavila album kao i studijske spotove za sve pesme. Uz album, takođe, obelodanila je i svoje narukvice koje deli fanovima, a njene pesme su odmah ušle u trending.

Milica Pavlović ATAImages/Antonio Ahel
 

Verna svom stilu, popularna „senjorita“ snimila je izuzetno moderne pesme, koje pre svega ciljaju na mlađu publiku.

Vrednost projekta: 300 hiljada evra

Aleksandra Prijović, „Zvuk tišine“

O novom albumu jedne od najpopularnijih pevačica sa domaće scene ne zna se mnogo, osim da mu je dala ime „Zvuk tišine“ da je premijeru zakazala za jun mesec i da je već ušla u kampanju kroz seriju novih fotografija ali i plasiranjem odabranih stihova na društvenim mrežama.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Prijović

Dragan Brajović Braja se očekuje da bude i dalje dominantan autor na projektu, a iz tima mlade folk zvezde najavljuju i visokobudžetne spotove koji će pratiti pesme.

Vrednost projekta: 400 hiljada evra  

Nadica Ademov, „Šapat vetrova“

Najmlađa pevačica na ovoj listi istovremeno je i diskografski najmanje aktivna, ali na svojoj strani ima nekoliko vrlo bitnih kvaliteta. Najpre, Nadica je neko ko je priznat kao jedan od najboljih vokala u regionu. Njen album je i najduže pripreman jer ona već više od godinu dana studiozno radi na novim pesmama, za autore je izabrala „tim snova“ sastavljen od najuspešnijih umetnika sa ovih prostora, a snimiće i spotove za sve pesme u zemlji i inostranstvu. Premijera je zakazana za maj.

Vrednost projekta – 500 hiljada evra.

Nadica Ademov / Promo
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike