Tvrdi da joj je uzimao pare od nastupa! Svađa Maje Marković i Čede Čvorka traje već godinama, bili i na sudu!

30.03.2022

12:21

0

Autor: Marija Mitić

Danas je u jednoj televizijskoj emisiji nastao skandal kada su se članovi nekadašnje grupe "Luna" sreli oči u oči

Tvrdi da joj je uzimao pare od nastupa! Svađa Maje Marković i Čede Čvorka traje već godinama, bili i na sudu!
Maja Marković i Čeda Čvorak - Copyright Printscreen/Instagram/themajamarkovic ATAImages/Antonio Ahel

U jednoj današnjoj televizijskoj emisiji nastao je skandal kada su se posle dugo godina suočili nekadašnji saradnici, članovi grupe "Luna", Maja Marković i Čeda Čvorak.

Naime, Maja je napustila emisiju kada je Čeda ušao u studio kao gost iznenađenja, obrazloživši da ne može da bude sa njim u istoj emisiji, kao i da nemaju o čemu da pričaju na temu njihovog odnosa.

Printscreen KurirTv
Maja Marković napušta emisiju kada je ušao u studio Čeda Čvorak

Kako se i ranije pričalo po gradskim kuloarima, Maja i Čeda su još davnih dana imali sukob iz više razloga. Naime, kako piše Alo, njihov slučaj je čak završio i na sudu, a nekadašnjim obema pevačicama, i Maji Marković i Ivani Krunić, navodno je zabranjeno da pevaju pesme grupe "Luna", što je navodno izdejstvovao njen tvorac Čeda Čvorak.

Maja je takođe u jednom intervjuu 2019. godine rekla da joj je Čeda uzimao honorare od nastupa i stavljao sebi u džep, da ju je "maltretirao", a ove tvrdnje potvrdila je i njena naslednica u grupi, pevačica Ivana Krunić.

Printscreen K1
Maja Marković

Maja je tada takođe rekla i da se sa frontmenom grupe sudila godinama, kao i da joj je jako žao što više ne sme da izvodi nekadašnje hitove koje je interpretirala pod imenom grupe "Luna".

Podsetimo, kada su se danas Maja i Čeda oči u oči suočili u emisiji, muzičar je ostao šokiran pevačicinim demonstrativnim napuštanjem iste, te je rekao da nije želeo da joj ometa gostovanje već samo da popriča sa njom, a spekuliše se i da je imao nameru da joj se izvini. On je takođe istakao da je posebno iznenađen jer je, kako je naveo, njihov poslednji susret protekao sasvim normalno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike