Održano finalno veče emisije ,,Nikad nije kasno": Izabrana tri pobednika!

02.11.2020

13:52 >> 15:11

0

Pobednike su birali gledaoci, stručni žiri i korisnici društvenih mreža

Održano finalno veče emisije ,,Nikad nije kasno": Izabrana tri pobednika!
Copyright Foto: Promo

Sinoć, 1. novembra, održano je veliko finale pete sezone muzičkog takmičenja ,,Nikad nije kasno”, u kom se publici i žiriju predstavilo 12 kandidata, a lentom pobednika okitilo se čak troje najboljih. Zorica Erić je osvojila najviše glasova publike, a pobedničku statuu joj je uručio pevač Saša Matić.

– Vi ste ne samo pobednik ove emisije, nego pobednik života – poručila joj je voditeljka Dragana Katić.

Zorica Erić Foto: Promo

Zorica Erić ima 41. godinu i dolazi iz Mrčajevaca. Kao mala želela je da postane frizerka, medicinska sestra ili pevačica, ali je ipak završila Medicinsku školu.

Godinama se borila sa porocima ali je, kako danas ističe, uspela da ih pobedi. Kaže da je raščistila sama sa sobom i posvetila se lečenju, a shodno tome došao je i poziv za učešće u talent šouu veterana.

No, tu proglašenju pobednika nije bio kraj, jer su pobedničke statue uručene za još dve kategorije. Rifat Ramović trijumfovao je u kategoriji Fejsbuk glasanja, a nagradu mu je uručila Aleksandra Prijović.

Foto: Promo

– Hvala svima koji su glasali za mene. Ovo je za mene jedno od najvećih životnih priznanja – rekao je pobednik nakon uručenja nagrade.

Rifat od svoje treće godine ima trajno oštećenje vida kao posledicu zadobijene jake sunčanice, što ga je u životu nateralo da se prilagođava raznim situacijama. Uprkos svim problemima, završio je školu kao jedan od najboljih đaka.

Aleksandra Prijović, Saša Matić, Saša Milošević, Dragana Katić, Aleksandar Sofronijević, Žika Jakšić, Foto: Promo

Nakon glasanja žirija, koji su činili Saša Milošević Mare, Aleksandra Prijović i Saša Milošević, kao i 20 članova žirija koji su glasali u live uključenju i po evrovizijskom sistemu, Vahid Musić proglašen je pobednikom stručnog žirija.

Foto: Promo

Vahid Musić, poreklom iz Živinica pored Tuzle, a dolazi iz Frankfurta i ima 56 godina.

Pevanjem se bavi još od školskih dana a osvajao je i mnoge nagrade. Vahid je sa nastupima počeo zahvaljujući svom rođenom bratu Sazliji, koji ga je zvao da zajedno nastupaju na raznim proslavama. Dok je bio mlad aktivno se bavio sportom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike