Uroš Živković progovorio o sukobu i tuči sa Darkom Lazićem: Može da me pozove kad god hoće...

09.04.2022

09:59

0

Autor: Marija Mitić

Pevač ističe da veoma poštuje starijeg kolegu koji mu je bio i pevački uzor

Uroš Živković progovorio o sukobu i tuči sa Darkom Lazićem: Može da me pozove kad god hoće...
darko lazic, uros zivkovic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pre izvesnog vremena dosta se pričalo o navodnom sukobu Darka Lazića i njegovog mlađeg kolege Uroša Živkovića. Navodilo se kako su se pevači sporečkali na proslavi punoletstva ćerke Srećka Krečara, pa čak i potukli, a navodni razlog svađe bilo je Uroševo flertovanje sa Lazićevom verenicom, tada devojkom, Barbarom Bobak.

Ni Darko ni Uroš nisu se o ovom slučaju sve do sada oglašavali, međutim, Živković je sad stao na put takvim spekulacijama pa istakao koliko poštuje Lazića.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Uroš Živković

- Darko i ja smo uvek bili u dobrim odnosima, on je dečko koga jako poštujem i dečko koji mi je bio uzor pevački, jer se mlad pojavio u Zvezdama Granda. Moji roditelji su tada glasali za njega. On me je podržao na samom početku karijere i pevao sam neka njegova privatna slavlja - rekao je Uroš i dodao:

- O tom dečku mislim sve najbolje. U meni ima prijatelja, može da me pozove kad god hoće. Da postoji neki pravi skandal i da sam se sa nekim stvarno potukao, mnogo bi to burnije odjeknulo - kaže Živković.

Podsetimo, o ovim napisima ranije se oglasila Lazićeva devojka Barbara koja je tvrdila da ne zna ništa o incidentu iako je bila na mestu događaja.

ATAImages/ A.A.
Barbara Bobak i Darko Lazić

- Ja sam Uroša videla samo na pet sekundi. Prišao je stolu, javio se i to je to. Da li su njih dvojica posle imali neku svađu, ja to ne znam jer nisam bila tu uopšte. Ja sam otišla u sobu po stvari, tako da, šta god da se tu izdešavalo, desilo se dok sam ja bila u toj sobi - ispričala je tada Barbara.

- Da li su se njih dvojica svađali ili šta god, nemam pojma. Kad sam sišla, videla sam njih trojicu-četvoricu kako stoje zagrljeni i pomislila: "Pijani idioti". Prišla sam im i rekla Darku: "Idemo kući, dosta je". Što se toga tiče, zaista nemam pojma šta se desilo. Moraćete Darka to da pitate - rekla je tom prilikom pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike