Javio mi se majčinski instikt: Kija Kockar o roditeljstvu i muškarcima koji je okružuju

24.04.2022

14:18

0

Kako je objasnila u njenom okruženju su samo kavaljeri i kvalitetni momci

Javio mi se majčinski instikt: Kija Kockar o roditeljstvu i muškarcima koji je okružuju
Kija Kockar - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Pevačica Kristina Kija Kockar u nekoliko navrata je već pričala da želi da osnuje porodicu i ostvari se kao majka, ali kako kaže, kako nema emotivnog partnera kraj sebe, za tu ulogu će morati još neko vreme da sačeka. 

- Javio mi se majčinski instinkt, obožavam decu i čitav život sam se trudila da vredno radim i stvaram kako bih sutra svom detetu omogućila bolji život. Potrudiću se da se ostvarim kao majka, zaista bih to volela, ali ako Bog nalaže drugačije, onda ne mora doći do toga. S obzirom da nemam emotivnog partnera, ne verujem da se to može desiti u skorije vreme - rekla je Kockareva i priznala da su oko nje uvek udvarači:

ATAImages/ A.A.
Kija Kockar

- Okružena sam pravim kavaljerima i muškarcima koji mi se udvaraju, ali niko mi za sad nije privukao pažnju. Shvatila sam da nemam dobru procenu kad su u pitanju muškarci, jako mi je bitno samo da budu duhoviti i inteligentni, iako moji prethodni izbori to ne pokazuju - rekla je Kija.

Kockareva ne krije da je veoma emotivna, ali da ju je ta strana mnogo koštala u prošlosti.

- Jako sam emotivna osoba, umem često da se rasplačem, kako zbog sebe, tako zbog drugih. Velika mana mi je to što umem da trpim i onda se samo u jednom trenutku izvrištim i isplačem negde u parkiranom automobilu. Upravo sam zbog stvari koje sam skupljala u sebi i imala zdravstvenih problema koji su sada, srećom, nestali - kaže Kija i dodaje:

Antonio Ahel/ATAImages
Kija Kockar

 

- Bila sam nedavno na kontroli kod onkologa, sve je kako treba i jako sam srećna zbog toga. Ovom prilikom apelujem na sve žene da redovno rade ginekološke preglede, pomalo sam ljuta na sebe što sam ovo sebi dozvolila - zaključila je Kija za Alo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike