Anđelina i Bred potežu poslednje adute u borbi za starateljstvo: Prijatelj bivših supružnika otkrio kako se deca nose sa celim procesom

02.11.2020

20:33 >> 19:51

0

Samo Medoks može samostalno da odluči da li će viđati i oca, dok će o ostalih petoro odlučivati sud

Anđelina i Bred potežu poslednje adute u borbi za starateljstvo: Prijatelj bivših supružnika otkrio kako se deca nose sa celim procesom
Copyright Anđelina Džoli, Bred Pit, Foto: Profimedia

Bivši holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit već pune četiri godine vode borbu za stareteljstvo nad svojom decom, a tom slučaju konačno se nazire kraj, pošto bi ovog meseca trebalo da bude doneta finalna sudska odluka. Ovo je istovremeno i jedna od najdužih sudskih borbi ove vrste, a smatra se i jednom od naskupljih, pošto su oboje angažovali elitne advokate da ih zastupaju.

Bred zahteva da sa bivšom suprugom podeli brigu nad decom na pola i da jasno bude određeno kojim danima će ih ko viđati, dok Anđelina traži potpuno starateljstvo.

Pitovi advokati savetovali su glumca da za svedoke uzme 21 osobu, dok je Džolijeva pripremila sedmoro svedoka, među kojima su i oni koji bi mogli da progovore o Bredovim problemima sa alkoholom, kao i psiholozi koji će objasniti zbog čega on nije sposoban da brine o sopstvenoj deci.

Svedoci će iskaze dati pred sudijom koji će odlučiti o tome da li će maloletna deca holivudskog para viđati oboje roditelja dok ne postanu punoletini ili će do 18 rođendana biti samo sa majkom.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, Anđelina i Bred imaju šestoro dece. Medoks (19), kao punoletan i zreo momak, nije obuhvaćen sudskom odlukom, pa sam može da izabere da li će se viđati i sa ocem. Ostalih petoro, Paks (16) i Zahara (15), njihova usvojena deca, kao i Šajlo (14) i blizanci Noks i Vivijen (12), koje su dobili prirodnim putem, moraće da sačekaju presudu.

Prijatelj bivših supružnika, koji je blizak i sa glumcem i sa glumicom, nedavno je otkrio kroz šta deca prolaze dok im se roditelji sude.

– Deca su prilično zaštićena od ove borbe. Niko od njih neće biti pozvan na sud, ali su dovoljno odrasli da znaju šta se dešava. Bred je tužan zbog toga što su oni u središtu ove ružne bitke već toliko dugo – izjavio je neimenovani izvor, koji je opisao i kako se Anđelina oseća.

– Ona je mama lavica koja je spremna da zaštiti svoju decu od svih, pa čak i od njihovog oca. Ponosna je zbog zrelosti i snage koju su pokazali tokom ovog procesa – ispričao je sagovornik.

PROČITAJTE JOŠ:

Prijatelj Šona Konerija otkrio da se glumac poslednje dve godine mučio sa bolešću: Bio je to tužan prizor

Ponovo zaratili na društvenim mrežama: Megan Foks javno napala bivšeg muža

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike