Hit anegdota! Đole Đogani o prvom honoraru: Otac mi nije verovao, mislio je da sam ukrao novac!

22.04.2022

16:08

1

Denser je čak završio na televiziji da se opravdao

Hit anegdota! Đole Đogani o prvom honoraru: Otac mi nije verovao, mislio je da sam ukrao novac!
Đole Đogani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Denser Đole Đogani ispričao je anegdotu o svom prvom honoraru koji je zaradio i doneo kući. On je otkrio i da je taj novac izazvao problem i žučnu raspravu sa njegovim ocem.

- Sa ocem imam posebnu priču, kad sam bio prvak Evrope u Grenoblu dobio sam određenu nagradu, ta nagrada je bila 10 ili 15 hiljada maraka i to je u ono vreme bio ogroman novac - priča Đole i nastavlja:

ATAImages
 

- Ja dolazim pun sebe, ponosan i njemu donosim novac i kažem 'Tata, ja sam bio na tom takmičenju i osvojio sam nagradu i dobio pare'. Ja sam stavio te pare na sto, on pogleda i kaže 'Gde si ovo uzeo'.

Đoletu otac nije verovao da je on zaista dobio novac na takmičenju, već je mislio da ga je denser ukrao.

- Rekao sam mu da sam dobio na takmičenju, a on mi je rekao 'Odmah da si vratio odakle si uzeo te pare, ti ćeš meni da ukaljaš obraz'. Ponovio sam mu da sam zaradio to, ali on to nije mogao da shvati - priča Đole u emisiji "Iz profila" i otkriva epilog:

ATAImages
 

- Onda se desila emisija kod Mire Adanje Polak u koju je ona mene pozvala i ja sam pozvao mamu i rekao 'Dovuci tatu ispred televizora' i on je gledao kada je Mira pričala o nagradi koju sam osvojio. Zvali su ga drugari koji su to gledali i onda je tek tada bio ponosan, rekao mi je 'Znači bio si na tom takmičenju i pošteno si zaradio taj novac'.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike