Zbog ovog poteza su je vređali ali nije odustajala! Vesna Đogani: I Đole mi je govorio da ću ispasti glupa

10.03.2022

20:38

0

Autor: Marija Mitić

Ostala je dosledna sebi i uporna, a sada ubira plodove

Zbog ovog poteza su je vređali ali nije odustajala! Vesna Đogani: I Đole mi je govorio da ću ispasti glupa
Đole i Vesna Đogani - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Vesna Đogani odlučila je tokom pandemije odnosno na njenom samom početku, kada je karantin biou svom punom jeku, da "ubije" vreme aktivnostima na društvenim mrežama, a posebno se opredelila za snimanje za TikTok.

Za kratko veme Vesna je tamo postala veoma popularna, pa njeni video snimci imaju i preko nekoliko hiljada pregleda. Ipak, kada se odlučila na ovaj potez, pevačica nije imala podršku supruga Đoleta, koji joj je govorio da će ljudima biti smešna te "ispasti glupa".

- Ima mnogo situacija kada ja Đoleta ne poslušam, nego sebe i svoj osećaj i intuiciju, furam po svom, na primer kada je reč o TikToku. On to nikada ne bi radio - počinje Vesna, koja ističe da uglavnom uzima njegovo mišljenje u obzir.

ATAImages/ M.M.
Vesna i Đole Đogani

- Neke stvari koje sam ja radila na društenim mrežama Đole nije razumeo, nije video na taj način i govorio mi je da ću ispasti glupa, ali ga nisam poslušala i ispostavilo se da sam bila u pravu. Ali itekako znam njegov pogled, ton i reč da shvatim za ozbiljno kada mi kaže - "Nisam siguran da bi to bila dobra ideja" - odmah primim tu informaciju i znam da treba da povučem ručnu - priznala je pevačica.

Inače, Vesna je na samom početku, kada je počela sa objavljivanjem sadržaja na pomenutoj mreži, kod velikog dela publike naišla na "nož" i loše komentare.

- Mene su prvo hejtovali, vređali su me, govorili su mi da me bude sramota mojih godina, imali su gard prema meni, ali sve se to promenilo. Sada se vide rezultati mog rada! Mene sada klinci osećaju kao da sam njihova generacija zbog sadržaja koji ja non-stop snimam, ali definitivno me otkrivaju kroz TikTok. Kasnije će sigurno, kada još malo odrastu, da osećaju i neke moje pesme koje su mega hitovi i koje imaju drugu dimenziju - kaže Đoganijeva koja dodaje da sada ima publiku veću nego ikad.

- Ja sada već čini mi se imam četiri pune arene - rekla je kroz smeh pevačica, piše Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike