Ovako će Didi Džej proslaviti Vaskrs u luksuznoj vili: Ja odlučujem šta moje kuvarice spremaju!

21.04.2022

13:38

2

Pevačica je svakako tu da pomogne, ali posebno uživa u tome kako njena naslednica reaguje na običaje

Ovako će Didi Džej proslaviti Vaskrs u luksuznoj vili: Ja odlučujem šta moje kuvarice spremaju!
dijana_jankovic_1 - Copyright Printscreen ,,Premijera"

Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, otkrila je kako će proslaviti predstojeći veliki praznik, ali i to koliko njena mezimica uživa u običajima koji ga krase. Kako kaže, dekoracija joj već uveliko „drži" pažnju, pa se zato poznata mama trudi da porodični dom maksimalno ukrasi za ovakve prilike.

- Što se mene tiče, ja sam jako uzbuđena bilo koji da je praznik u pitanju, s obzirom na to da sada imam ćerku Dajanu koja uskoro puni dve godine. Ona već sve zna, obožava jaja i stalno traži da joj kupujemo. Ona se jako raduje Uskrsu, zajedno ćemo farbati jaja, dekorisati sto, celu kuću... Biće ispunjena zekama i svim tim ukrasima - objasnila je Didi, koju je ekipa „Premijere" srela baš tokom šopinga za ovaj lep dan.

Otkako je postala majka, praznici u luksuznoj vili su značajno drugačiji nego ranije.

- Jako je drugačije, kuća nam je ispunjena. Krenula je u vrtić, komentarišemo da nam je kuća prazna kada ona nije tu. Ona je jako vesela, samo se smeje, već ulazi u moj garderober, gleda moje cipele. Želim da bude upućena u sve, u sve te praznike, da joj ih predstavim i da od malih nogu zna kako se slavi svaki praznik... Naučiću ja nju sve - radije se pevačica.

Na pitanje da li će sama pripremiti prazničnu trpezu, odgovorila je:

- Uvek se trudimo da spremimo porodični ručak, ali ja nemam vremena da stalno spremim. Ipak, kada je praznik u pitanju budem kod kuće, pomažem, jer imam kuvarice kod kuće. Odlučujem šta će da se spremi, šta ukućani vole, idemo zajedno u nabavku... To mi je simpatično jako.

Didi Džej, Printscreen ,,Premijera"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike