Bugarski predstavnici na Evroviziji oduševljeni Konstraktom: Tako je posebna! Snimili joj specijalnu poruku (VIDEO)

21.04.2022

04:55

0

Ona ih je iznenadila, a oni su uzvratili

Bugarski predstavnici na Evroviziji oduševljeni Konstraktom: Tako je posebna! Snimili joj specijalnu poruku (VIDEO)
konstrakta _evrovizija_05032022 (1) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Intelligent Music Project, bugarski predstavnik na Evroviziji 2022, promovisao je svoju numeru "Intention" i družio se sa srpskim medijima.

Svetski poznat pevač Roni Romero i gitarista Biser Ivanov posetili su Beograd u cilju promocije svoje pesme kojom se takmiče na Evroviziji u Torinu.

Vidno raspoloženi, odgovarali su na sva pitanja naših medija, naglašavajući da nisu jedan od onih instant bendova, posebno napravljenih za Evroviziju.

- Mi smo u rock’n’rollu jako dugo i imamo ogromno iskustvo kada su koncerti u pitanju. Ne doživljavamo Evroviziju kao takmičenje, iako ona to formalno jeste, već kao uniju dobre muzike i bendova. Živimo u nestabilnom vremenu, zabrinuti zbog bolesti i ratova i zato je jako važno da muzikom pošaljemo poruku ljudima da nisu sami, da ima nade i da moraju da idu napred - priča Romero i nastavlja:

- Muzika je uvek bila neka vrsta utočišta mnogim ljudima i pored šanse da svoju pesmu promovišemo pred jednim od najvećih auditorijuma, srećni smo što možemo da se družimo sa kolegama i zajedno sa njima prikažemo lepšu stranu Evrope i sveta.

Nakon press konferencije, Roni i Biser su izveli akustične verzije svojih hitova "Intention" i "Yesterdays That Mattered", a Biser je ukazao posebno poštovanje grupi Smak odsviravši refren "Daira".

Domaćini su im tada priredili nesvakidašnje iznenađenje – na video bimu pustili su im poruku Konstrakte, koja im se na bugarskom jeziku zahvalila na podršci i poželela im puno sreće u Torinu.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Oduševljeni i ganuti njenom porukom, Roni i Biser su još jednom pohvalili našu predstavnicu. 

- Ona je tako posebna i drugačija! Gledali smo je u Izraelu i otkinuli na njen nastup! Pesma je vrlo zarazna, refren ti odmah ostane u uhu i već nakon gledanja spota, uhvatili smo sebe kako ponavljamo "biti zdrava, biti zdrava" (smeh). Konstrakta je, po nama, apsolutni favorit i smatramo da će odlično proći na Evroviziji. Navijamo za nju i verujemo da će se sjajno kotirati.

Samo nekoliko sati nakon gostovanja u našim medijima, Biser i Roni snimili su specijalan pozdrav za Konstraktu koji možete videti na sledećem linku:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike