Đorđe David ne živi sa ženom i ćerkom, ali je ispričao kako će provesti praznike: Jedno se nikad nije desilo!

19.04.2022

07:57

0

Roker će između dva praznika imati i poslovne obaveze

Đorđe David ne živi sa ženom i ćerkom, ali je ispričao kako će provesti praznike: Jedno se nikad nije desilo!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Poznato je da Đorđe David živi sam, iako ima nevenčanu suprugu Anu s kojom je dobio ćerku Stašu, a tvrdi da oni tako dobro funkcionišu.

Naročito otkako je dobio naslednicu, slobodno vreme maksimalno provodi sa njom, pa će tako i biti za predstojeće praznike, Vaskrs i Prvi maj. Roker će biti u porodičnom okruženju, a u međuvremenu će imati i poslovne obaveze.

- Uskrs ću, naravno, slaviti sa porodicom. Mislim da ćemo tog dana biti svi na okupu, i Ana i Staša će biti tu, a onda ćemo otići negde na dva dana, mislim da mi je to najpotrebnije sada. Ne spajam praznike, ja praznujem svaki dan od 0 do 24 jer radim ovaj posao - kazao je Đorđe David, pa otkrio da li se prethodnih godina desilo da ne bude sa malom Stašom na Uskrs.

 

https://www.instagram.com/p/CCQ0m_vp8HO/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ffe6d74a-839f-4334-8740-baf7b2db12d8

 

- Ne, koliko ja znam. Ovih sedam godina koliko se sećam sam uvek za praznik bio sa ćerkom - dodao je on, pa progovorio o planovima za naredni period.

- Spremam spot za pesmu sa novog albuma, koji je objavio "Grand". Štitim lik i delo grupe "EKV", posebno ću obratiti pažnju sada na ekranizaciju tu. Album je sa obradama - istakao je za "Blic" muzičar.

Podsetimo, Đorđe je nedavno ušao u klinč sa Draganom Stojkovićem Bosancem zbog takmičarke Anastasije Ićurup. Kako je ona, zajedno sa kandidatkinjom Majom Đorđević bila izazovno obučena, te im je producent to zamerio.

David je tada rekao da nema pravo da iznosi mišljenje o, konkretno, Anastasiji, koja je posle čitave drame odustala od takmičenja, ukazujući mu na ćerku Džidžu, te to kako se ona oblači.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike