Novinar „Granda“ posle stravičnog požara u kom je sve izgubio: Krenuo sam od nule, nastaviću od nule

18.04.2022

13:35

1

Živojin ističe da mu je najteže bilo kada je shvatio da mu je izgoreo krov nad glavom i da njegovog kućnog ljubimca nema nigde

Novinar „Granda“ posle stravičnog požara u kom je sve izgubio: Krenuo sam od nule, nastaviću od nule
Žika Grand - Copyright Instagram printscreen/zivojinkrstic

Novinar „GrandaŽivojin Krstić izgubio je sve u stravičnom požaru koji se dogodio u noći između petka i subote. Te noći su četiri porodice izgubile krov nad glavom, a voditelj se sa komšijama trenutno nalazi u opštini Palililula gde zajedno sa komšijama čeka neophodne procedure.

-  Čekamo da vidimo šta može da se uradi. Ono što je evidentno je da je došlo do eksplozije frižidera ili instalacija i nastala je totalna šteta na celom spartu - rekao je u direktnom uključenju u „Grand Magazin“.

Kako je ispričao najteže mu je pao sam prizor posle požara, sve što je stvarao godinama je pretvoreno u pepeo. 

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Živojin Krstić

- Do trenutka dok nisam otišao u stan držao sam se okej, ali momenat kada vidite da ništa nije ostalo što je stvarano decenijama unazad shvatate da je džaba sve, sreća što nisam bio tu. Jedino što sam tražio u tom stanu je mačka. Krenuo sam od nule nastaviću od nule - kazao je Žika i zahvalio se kolegama koje su mu pritekle u pomoć kada mu je najteže:

- Mnogo ljudi je ponudilo pomoć. Moram da se zahvalim kolegama, novinarima iz različitih redakcija, ne poznajem ih sve, znam kolike su novinarske plate i puno mi znači i mnoge javne ličnosti su se uključili u ovom trenutku i to mi više znači nego bilo šta - kaže on.

Jedni razlog zbog koga se svakog dana vraća na mesto nesrećnog događaja je nada da će se njegov kućni ljubimac pojaviti i odazvati na njegov glas.

- Kada sam video da gori zgrada ništa me nije zanimalo osim gde mi je mačka. U subotu popodne otišao sam da vidim da li je nešto ostalo i kada sam video da nema to mi je bilo najteže. I da je nešto moglo da se izvuče šta će mi, nema krova, nema ničega, najbitnije je imati dobre ljude oko sebe - priča Žika. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike