Mirka Vasiljević otkrila zbog čega decu ne ostavlja sa suprugom Vujadinom

04.11.2020

18:16 >> 12:36

0

Mirka Vasiljević otkrila zbog čega decu ne ostavlja sa suprugom Vujadinom
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević često je na relaciji Srbija-Kipar, zbog svog supruga, a nedavno je doputovala u Beograd gde je imala poslovne obaveze.

– Došla sam zbog posla i neizmerno sam srećna da malo i radim. Imaćemo predstavu – rekla je ona.

– Kod mene u životu ništa ne može da bude normalno pa ni dolazak u “najboljem” trenutku, ali se trudim da budem odgovorna. Došla sam sa decom, uvek kada idem tamo-ovamo, najsigurnije je da budu sa mnom, jer Vujadin ima dosta obaveza tamo. Nije da ne bih ostavljala decu s njim, ali mislim da je njemu manje opterećenje kada su oni sa mnom. S obzirom da tada može da bude u fokusu na sport, a ne da je rastrzan na sto strana. Ipak je meni ta uloga pripala – dodala je glumica.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ATA Images/Antonio Ahel

Mirka je otkrila i kakva je situacija na Kipru, kao i to da se teško navikava na promenu klime.

– Verovao ili ne, mi smo se za vikend kupali u moru. Uopšte nemam svest u kom delu godine se nalazimo. Pre dolaska ovde, morala sam da zovem roditelje i da ih pitam da li nam trebaju potkošulje i jakne. A na Kipru je, ako može tako da se kaže u ovoj situaciji, u redu mada mi imamo sreće da nismo tamo svoj na svome, pa nismo opterećeni time, ne gledamo televiziju, ne pratimo vesti. Sve informacije koje dobijamo, dobijamo od njegovog kluba kako bismo normalno funkcionisali. Ja dobijam informacije i od mama, školskih drugara – kako, gde, šta, ali brojkama i ekonomijom nismo opterećni – ispričala je glumica u jutarnjem programu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti