Ne može da odoli kršnim Hercegovcima: Šta vezuje novu i staru ljubav Anastasije Ražnatović (FOTO)

15.04.2022

06:45

3

Pevačica ima novog dečka, a malo je onih koji znaju šta dele on i njen bivši

Ne može da odoli kršnim Hercegovcima: Šta vezuje novu i staru ljubav Anastasije Ražnatović (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović je već mesec dana u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, što je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da je početkom februara objavljeno da je raskinula dugogodišnju vezu.

Kao što je poznato, Anastasija je pet godina bila u ljubavi sa Đorđem Kuljićem, biznismenom, sa kojim je malo pre raskida otpočela i zajednički život. No, emocije su se ugasile, pa je svako nastavio svojim putem, a pevačica nije dugo samovala.

Ona je ubrzo uplovila u vezu sa Gudeljom, srpskim reprezentativcem, koji trenutno nastupa za španski klub Sevilju. 

Iako naizgled njih dvojica nemaju sličnosti, jedna stvar ih povezuje. Naime, ovi mladići imaju isto poreklo. Đorđev otac je poreklom iz sela kod Bileća, dok je Nebojša Gudelj, nekadašnji fudbaler, rođen u Trebinju.

Iako se u medijima pisalo da je Đorđe iz Novog Sada, istina je da je njegov otac otišao iz Bosne i Hercegovinu u srpsku "Atinu", gde je upoznao Kuljićevu majku. Ljubav je planula, a ubrzo potom se rodio i Đorđe.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Nebojša Gudelj je fudbalsku karijeru započeo u svom rodnom mestu, u klubu Leotar, odakle je potom prešao u Partizan. Sa suprugom Oliverom dobio je sinove Nemanju i Dragišu i ćerku Vanju

Očigledno Anastasija voli kršne Hercegovce, s obzirom na to da obojica važe za zgodne i lepe momke, pa nije ni čudno što nije mogla da im odoli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike