Milena Ćeranić o Popoviću i „Grandu”: Okrenuli su mi leđa, nema potrebe da plivam u bari

07.07.2021

11:14 >> 11:46

0

Pevačica kaže da ima odličan odnos sa Sašom, ali da ipak više ne želi da bude deo njihove produkcije

Milena Ćeranić o Popoviću i „Grandu”: Okrenuli su mi leđa, nema potrebe da plivam u bari
Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milena Ćeranić bila je deo četvrte sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, ali i jedna od prvih pevačica koja je doživela neprijatno iskustvo da bude izbačena iz „Granda”, nakon učešća u jednom rijaliti programu, zbog svojih, kako kaže, veoma otvorenih stavova.

Milena Ćeranić, Foto: Printscreen Kurir TV

Ćeranićeva je veoma otvoreno ispričala kakav odnos ima sa Sašom Popovićem nakon svega, ali i da li namerava da gostuje u „Grandovim” emisijama.

– Saša i ja smo u super odnosima. Oni su me zvali da gostujem u njihovim emisijama i da budem opet deo te produkcije, ali ja sam isključiva i neću zaboraviti kada su mi okrenuli leđa. Mi smo u korektnim odnosima, ali nema potrebe da plivam u toj bari, gde su me povukli na dno, a ja sam lepo isplivala u neku drugu, lepu i bistru reku – započinje Milena priču za „Alo”, i dodaje da nema problem da pita Popovića za savet:

ATA Images/Antonio Ahel

– Naravno, zašto da ne?! On je mag kada je posao u pitanju. Da nije takav, ne bi došao do mesta na kojem je danas. On je genijalac, znao je da radi sve, od zakivanja eksera pa do najvećih stvari koje rade direktori.

Osim toga, Milena kaže da se ni zbog čega što je uradila ne kaje, te da sve doživljava kao jednu veliku školu.

Milena Ćeranić Printscreen „Kurir TV”

– Ne kajem se, iako sam razne gluposti radila, ali isključivo na svoju štetu. Nikada nikoga nisam povredila, i na to sam jako ponosna. Sve je to bila jedna ozbiljna škola za mene i naučila sam mnoge stvari iz svih svojih grešaka.

Podsetimo, neki od hitova koji su proslavili Ćeranićevu su „Dvadesete gazim”, „Kabriolet”, „Jeftino”, „Šefica” i „Barikada”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike