Dragica Zlatić se sakrila u koprive da je ne bi videli da čuva koze: Bila je spremna na sve, samo da izbegne osudu okoline!

14.12.2020

17:01 >> 15:40

0

Pevačici ovakvi poslovi nisu strani, ali ju je nekada bilo sramota da je vide kako ih obavlja

Dragica Zlatić se sakrila u koprive da je ne bi videli da čuva koze: Bila je spremna na sve, samo da izbegne osudu okoline!
Copyright Dragica Zlatić ATAImages/Antonio Ahel

Dragica Zlatić kao imala imala je slab imunitet, pa je njen otac odlučio da kupe kozu, kako bi njegova mezimica pila sveže kozije mleko. Jednom prilikom, ,,uposlio ju je” da izađe i prošeta je, te je pusti da pase travu pored Morave, a baš tada – grupa dečaka iz njene škole prolazila preko iste livade. Danas poznatoj pevačici nije bilo pravo zbog toga i bila je sprema na sve, samo da je ne vide.

– Ja peti, šesti razred Osnovne škole, blam te da živiš, a kamoli da te vidi neko sa kozom. Šetam kozu i pogledam, vidim drugare iz škole i, da me ne bi posle zezali, ja vidim tamo neke koprive i ulegnem u njih dok oni nisu prošli – otkrila je u ,,Grand Magazinu” Dragica.

Od ovog skrivanja lečila se naredne dve nedelje.

– Sada bih uzela pet koza i dovela ovde u studio, jer znam da to nije sramota, ali kada si mali te stvari ne razumeš – izjavila je, zatim, pevačica.

Pročitajte još:

Pevači postaju ogorčeni: Mesecima smo bez prihoda, a razapinju nas!

Mladenovićeva otišla na Zlatibor: Dugo se nisam ovako dobro zabavila! (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike