Holivudski glumac u 95. godini otkrio seksualno opredeljenje: Nikad nisam želeo da budem gej, još uvek ne želim

04.11.2020

10:08 >> 12:44

0

Autor: N. Lisinac

Stenli Bakster je celog života kriju istinu, samo kako bi lakše i lepše živeo

Holivudski glumac u 95. godini otkrio seksualno opredeljenje: Nikad nisam želeo da budem gej, još uvek ne želim
Copyright Stenli Bakster, printscreen/Youtube Cheeseford

Britanski glumac Stenli Bakster, priznao je u 95. godini života da je homoseksualac. On je ispričao kako se sa muškarcima viđao i dok je bio u braku, te da ih je dovodio u porodičnu kuću uz blagoslov supruge.

Stenli se iz glume povukao pre 25 godina, a tek sada je odlučio da u svojoj autobiografiji otkrije pravu istinu, koju je vešto  skrivao celog života.

Glumac u knjizi piše kako je želeo da ostavi svoju tadašnju devojku, a kasnije suprugu Moiru Robertson, kada je shvatio da ona želi da se uda za njega. Tada joj je otkrio pravi razlog zbog čega želi da raskine sa njom.

Robertsonova je bila toliko uznemirena da je pretila da će skočiti s prozora, što je njega na kraju nateralo da se venča sa njom.

Stenli Bakster, Printscreen/Youtube VintageLynx

Nakon što su se se venčali, Bakster je sa njom sklopio pakt koji mu je omogućio da muškarci dolaze u njihovu kuću sa njenim blagoslovom, prenosi “Mirror”.

Brak između glumca i Miore bio je problematičan sledećih nekoliko godina, jer se ona borila sa problemima mentalne prirode i dijagnostifikovana joj je šizofrenija. Preminula je 1997. godine kada se predozirala.

– Svako bi bio lud da odluči da živi tako teškim životom – napisao je glumac i dodao da nikada nije želeo da bude homoseksualac:

– Mnogo je homoseksualaca koji su zadovoljni s onime što jesu. Ja nikad nisam želeo da budem gej. Još uvek ne želim.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mirror

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike