Topčagićevu zbog skupog automobila oštro osudili! Oglasila se pevačica, pa uzvratila istom merom (FOTO)

11.04.2022

07:55

1

Ovako nečemu se uopšte nije nadala

Topčagićevu zbog skupog automobila oštro osudili! Oglasila se pevačica, pa uzvratila istom merom (FOTO)
Copyright Nada Topčagić ATAImages/Antonio Ahel

Kada je Nada Topčagić na svom Fejsbuku uz niz fotografija pokazala „kako joj je konačno stigao rols-rojs, ali da će morati da ga vrati jer je gorivo skupo", pevačica je pokrenula pravu lavinu komentara onlajn. Dok su joj jedni poručivali da za tako nečim nema potrebe, kod drugih je, međutim, izazvala i zavist, pa se akonto svega iznova oglasila na istoj društvenoj mreži.

Tada, takođe, usledio je i veliki obrt. Automobil u kom je pozirala u stvari uopšte nije njen, već njenog prijatelja.

- Definitvno me moj suprug, Zlatko, uverio da koliko god ljudi tvrde da me znaju, poveruju u svakakvu glupost koja se objavi o meni. Još mi reče da ću uz zavist da vidim i mnogo zlobe u komentarima. I bio je u pravu - počela je Nada, koja nije mogla da veruje da je osuđuju zbog objave u kojoj se, ispostavlja se, šalila.

On me je vozio kod Ibrahimovića!

- Ovakav auto ne bih uzela ni džabe a kamoli da dam toliki novac za njega. Nikada nisam patila za automobilima radi prestiža, već samo da mi služi da me preveze. Ima mnogo pametnijih stvari gde treba uložiti novac. Ovo je automobil našeg prijatelja, čuvenog Džonija iz Starih Banovaca, koji me je vozio u Milano na rođendan Ibrahimovića. Došao čovek do naše vikendice sa jednim od svojih automobila, a ja se samo slikala u njemu, na njegovo insistiranje! Dragi moji ja sam i dalje u mom automobilu iz 2004 godine, „frilenderu", koga ne bih dala za ovaj „rols" ni da mi doplate! Ljubi vas vaša Nadica - zaključila je pevačica, pokazavši i pravog vlasnika „besnog" četvorotočkaša.

Nada Topčagić Facebook printscreen / NadaTopcagic
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike