Ona je jedna jedina! Isak Šabanović zbog jednog gesta na ivici suza

10.04.2022

21:10

0

Autor: 24sedam

Pevač je zapevao na velikoj sceni emisije "Nikad nije kasno", zbog čega je siguran da je njegova baka presrećna

Ona je jedna jedina! Isak Šabanović zbog jednog gesta na ivici suza
zvezde_granda_23022022_042 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Isak Šabanović ukrstio je vokal sa rokerom Amarom Čengićem Čengom koji se takmiči u emisiji "Nikad nije kasno". Na ovoj velikoj sceni, rokeri su zapevali zajedno, a Šabanović je istakao da mu je bilo zadovoljstvo.

- To je bilo nekako logično, ipak smo obojica rokeri, ali nisam znao prvobitno da je Čenga ovde. Ja se, kao što znate, uvek izgubim malo kada uđem u ovaj studio, ali mi je bilo super. Mislim da sam se snašao i nadam se nisam nešto zeznuo Čengu. Mnogo mi je drago prvenstveno što sam ga upoznao i što smo delili binu - rekao je pevač pa na ivici suza otkrio da je zbog njegovog učešća u ovoj emisiji njegova baka presrećna.

Antonio Ahel/ATAImages
Isak Šabanović

- Mi porodično volimo ovu emisiju i gledamo. Kad god sam nedeljom uveče kod kuće ja pustim i uživam. A moja nana samo proverava kad sam beše u emisiji i pratiće, naravno, jedva čeka. Ona je jedna jedina - priznaje mladi pevač i za kraj poručuje za šta "nikad nije kasno" u životu.

- Ja dajem sve od sebe i mislim da nije ni za šta kasno. Ako ne možeš nešto danas, probaj sutra. Valjalo bi danas ali nije kasno ni za sutra.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike