Isak Šabanović završio sa pet devojaka u krevetu! Kada mu prve priđu, tad se zbuni: Tek se posle opustim (VIDEO)

25.02.2022

07:45

0

U intervjuu za 24sedam on je ispričao i da je bio nestašan kao dečak, te da je zbog toga dobio nadimak koji ga i dan-danas prati

Isak Šabanović završio sa pet devojaka u krevetu! Kada mu prve priđu, tad se zbuni: Tek se posle opustim (VIDEO)
zvezde_granda_23022022_041 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Isak Šabanović, iako je mlad, važi za velikog zavodnika na muzičkoj sceni, pa je čak i u spotu za pesmu "Kataklizma" završio sa pet devojaka u krevetu. 

U intervjuu za 24sedam on otkriva utiske o tom projektu, a pre svega kako se snašao u toj ulozi mačo muškarca.

- Svi je slušaju, dobro prolazi, prezadovoljan sam. To je Haris Dubica izmislio da takva bude, čuo je svašta o meni i bio je u fazonu da i to ubaci u spot. Moram da priznam da mi je bilo malo neprijatno, ali devojke su okej, družili smo se i pre snimanja. Smejali smo se, šalili - rekao je Isak, pa priznao da li se privatno našao u sličnoj situaciji: 

Antonio Ahel/ATAImages
Isak Šabanović

 

- Ma ne, stvarno. Nisam imao takve situacije - kaže kroz osmeh.

Sada živi na relaciji Bijelo Polje - Beograd i navikava se na nov način života, ali se često zaželi porodice. 

- Davno sam otišao od kuće, ali svako je vezan za svoju porodicu. Prvo sam živeo sam sedam godina u Podgorici, tako da kada se zaželim svojih, odem kod njih, a kad ja ne mogu, onda oni dođu kod mene. 

Antonio Ahel/ATAImages
Isak Šabanović

 

Šabanović ističe da ima najlepše uspomene iz detinjstva, a za naš portal je i otkrio i kakav nadimak je dobio još kao mali i to zbog svog nemirnog duha. 

- Moje detinjstvo je bilo lepo i nezaboravno. Kažu da sam bio nestašan kao mali. Zvali su me Ćiro, kada me neko pozove tako, ja sam znao da je neko moj iz Bijelog Polja, jer sam se često gubio. Odem, izađem iz kuće i fijuuu (smeh). I danas je isto tako. Čas sam ovde, pa onda odem za Ohrid, ali sada je to tako zbog posla, a ne zato što bežim sam od sebe. Ja sam čovek od momenta. 

Antonio Ahel/ATAImages
Isak Šabanović

 

Iako važi za velikog šmekera, Isak kaže da emotivnu partnerku još uvek nema. On ne krije da su se događale situacije i da mu devojka prva priđe, a u takvim situacijama se kako kaže, oseća pomalo zbunjeno. 

- Nemam devojku. Nemam ja kriterijume za devojku. Da li prilazim devojci? Pa zavisi, ako je lepa priđem ja, ako sam ja ružan priđe ona (smeh). Ako se desi da devojka priđe meni, na početku sam pomalo zbunjen, ali se posle opustim. Stidljiv sam pomalo. To ne dam da se vidi na sceni, ali jeste tako.

Ceo intervju sa Isakom pogledajte u nastavku: 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike