Voditeljka "Radne akcije" stalno je na terenu: Dete je non-stop sa mnom na gradilištu, ne ide čak ni u vrtić

10.04.2022

17:44

0

Autor: Marija Mitić

Tamara Grujić zajedno sa suprugom radi na ovom projektu zbog čega često porodično putuju, odnosno van Beograda su po osam meseci godišnje

Voditeljka "Radne akcije" stalno je na terenu: Dete je non-stop sa mnom na gradilištu, ne ide čak ni u vrtić
licnosti_od_stila_07122017_0097 - Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Tamara Grujić potpuno je posvećena emisiji koju vodi - "Radna akcija sa Tamarom", koja se emituje na televiziji Prva. Ona je neumorna od pružanja nesebične pomoći, pa je tako u projektu koji pomaže izgradnju domova ljudima koji nemaju dovoljno sredstava za to, već 11 sezona.

Grujićeva kaže da će emisiju poput ove, tokom čijeg snimanja je stalno na terenu, voditi sve dok njena ćerkica Lenka ne krene u predškolsku ustanovu. Takođe ističe i da ona nema detinjstvo kao većina dece, već svuda putuje sa mamom i tatom, po celoj Srbiji, u zavisnosti od toga gde se snimaju novi kadrovi.

ATAImages/ A.A.
Tamara Grujić

- Lenka ne zna za uobičajeno detinjstvo koje imaju deca u gradu. Ne ide u vrtić, nema ustaljen način života. Veoma rano je navikla da menja mesta boravka, da menja krevet u kojem spava, da konstantno upoznaje nove ljude, odnosno njihovu decu. Trudimo se da iz svih okolnosti izvuče najbolje. Vrlo dobro podnosi sve te promene, odlično izdržava duga putovanja kolima, ne traži non-stop da gleda u tablet, umemo lepo da se zabavljamo. Mislim da joj najviše smeta kad ne može da bude sa nama na gradilištu ceo dan jer mora da ide u krevet na dnevni odmor. Na gradilištu joj svi izlaze u susret, majstori joj prave igračke, juri životinje, zaista uživa kao zdravo i radosno seosko dete - kaže Tamara za Blic i osvrće se na rad sa suprugom, koji joj umnogome olakšava život, posebno onaj porodični deo.

ATAImages/ A.A.
Tamara Grujić

- Sumnjam da bih mogla da imam partnera koji nije sa mnom na terenu. Mi smo ipak više od 8 meseci godišnje van Beograda. Da ne govorim da ne bi postojala šansa da dete nije sa mnom. Ovako se zaista sve divno uklopilo. Pre svega suprug je iz iste branše, samo se sa filma prebacio na televiziju, diplomirani je organizator, a Lenka pošto ne zna za drugačije detinjstvo, uživa u prirodi van Beograda - kaže Tamara koja ne krije da bi je veoma usrećilo proširenje porodice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike