Avril Lavinj zaprošena u Parizu! Pevačica ponovo krenula pred oltar: Treća sreća? (FOTO)

08.04.2022

07:17

0

Desetak dana posle romantičnog događaja rešila je celom svetu da se pohvali skupocenim prstenom, koji sada sija s njene ruke

Avril Lavinj zaprošena u Parizu! Pevačica ponovo krenula pred oltar: Treća sreća? (FOTO)
profimedia-0679987564 - Copyright Profimedia

Avril Lavinj i kolega iz pop-pank sveta, Derek Rajan Smit, poznatiji kao Mod San, obavili su veridbu u Parizu, 24. marta, otkrila je pevačica na svom Instagramu uz niz fotografija 7. aprila. 

Posle godinu dana veze, rešili su da jedno drugom izgovore i sudbonosno „da". Ovo će Avril, inače, biti treći brak.

On je ranije, s druge strane, ispunjavao naslovnice tamošnjih medija dok je bio u poliamorskoj vezi sa internet zvezdom Tanom Možo i glumicom Belom Torn. 

Kada su raskinuli, još neko vreme je bio samo s Tornovom, pa su se i verili, te venčali, a onda i razveli posle 15 meseci braka. Tada, vratio se Tani, s kojom je bio u vezi do aprila 2019. godine, objavila je bila ona na svojim onlajn platformama preko kojih komunicira i s fanovima. 

Navodno, nije mu se dopala njena želja da otvori OnlyFans, pa je to „odnelo" sreću. 

Avril

Sa Lavinjovom je 2021. uplovio u romansu. Malo pre vesti o veridbi, pevačica je u Los Anđelesu fotografisana s prstenom na ruci, koji je sudeći po njenim objavama - izrađen u obliku srca. 

- Da! Zauvek ću te voleti! Nedelja, 27. mart 2022. godine - potpisala je svoju objavu na francuskom poznata Kanađanka. 

- Čim smo se sreli, znao sam da si ti ona prava. Zauvek zajedno, do kraja naših dana. Sanjao sam kako sam te pitao da se udaš za mene u Parizu. Stavio sam ti tada i prsten na ruku, da ga nosiš. Klečao sam i gledao te u oči, a ti si bila lepša nego što to mogu rečima da opišem... Udahnuo sam, pitao je da li bi da se uda za mene, a ona je rekla „da". Volim te, Avril - potpisao je svoju on. 

Upoznavanje

Par se upoznao 2020, radeći na jednom zajedničkom projektu. Počeli su da izlaze u novembru te godine. Njegov je potpis na nekoliko njenih pesama s novog „Love Sux" albuma, a ona mu se pridružila na njegovom singlu „Flames", kao i u spotu za isti. 

Pred dodelu Gremija, govoreći o nazivu svog albuma, otkrila je:

- Tako sam se tada osećala, „Love Sux" (ljubav je s*anje). Baš mi nije bilo ni do čega i „otišla sam na pauzu". 

- Ali nije mi dugo trajala, ubrzo sam upoznala njega - ispričala je voditeljki prenosa kanala „E!", Lavern Koks. 

- Gotovo nikad nisam singl - istakla je bila gostujući u šouu Keli Klarkson proteklog marta. 

- Ovo mi je bio gotovo prvu put u životu da sam bila i samo što sam otišla u Malibu da živim, posvetila se samo sebi - nabrajala je ona, koja je pre Sana ljubila izvođača Pita Džonasa, milijardera Filipa Sarofima... Brodija Dženera, jednog od naslednika Kejtlin Džener, a bila je i u braku s Derekom Viblijem iz grupe „Sum 41", te Čadom Krugerom iz sastava „Nickelback". 

- Nisam čak ni imala sreće. Jesam volela, ali nije mi to... Bilo baš „na duge staze" - nastavila je buduća gospođa Smit.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mod Sun (@modsun)

 

Avril Lavinj i Mod San su se, inače, prvi put kao par pojavili u javnosti na MTV dodeli muzičkih nagrada 2021. godine. Zvanično, posle godinu dana veze, doneli su odluku da vezu podignu i na viši nivo. Datum venčanja, međutim, još nije poznat. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike