Lukas posle krivične prijave RTS-a: Ne sklanjam se nikom kada sam u pravu, ovog puta će slomiti zube na meni

07.04.2022

17:17

0

Pevač tvrdi da će istrajati da dokaže ono što je nekoliko puta u javnosti izjavio - da je pokraden na Pesmi za Evroviziju

Lukas posle krivične prijave RTS-a: Ne sklanjam se nikom kada sam u pravu,  ovog puta će slomiti zube na meni
aca lukas (4) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Posle tužbi koje je pevač Aca Lukas uputio generalnom direktoru Radio-televizije Srbije i Oliveri Kovačević urednici Zabavnog programa Javnog servisa usledila je krivična prijava RTS nadležnom Tužilaštvu protiv Ace Lukasa i njegovog menadžera i producenta Saše Mikovića

Lukas se ovim povodom oglasio i istakao da su Bujošević i Kovačevićeva počinili krivično delo. Naime, on je njih lično tužio, dok su oni, prema njegovim rečima, zloupotrebili instituciju i funkcije koje imaju u RTS-u.

24sedam/Nenad Vujanović
Saša Mirković, Aca Lukas

 

- Gospoda iz RTS-a, Dragan Bujošević i Olivera Kovačević nisu čuli za onu staru narodnu „Nije majka tukla Muju što se kockao nego što se vadio”. Iz jednog krivičnog dela srljaju u drugo. Pokušavaju da krivičnom prijavom u javnosti prikriju krivičnu prijavu koja je protiv njih podnesena. Podneo sam krivične prijave protiv njih dvoje, a ne protiv RTS-a. Oni zloupotrebljavaju funkcije koje imaju u RTS, podnoseći krivične prijave u ime RTS-a da bi na neki način neuspešno pokušali da zabašure svoja krivična dela nepoznajući zakon - rekao je Lukas i dodao:

- Naime, ta krivična prijava protiv nas može biti podneta i uzeta u razmatranje jedino kada bi oni bili pravosnažno oslođeni od krivične prijave koju smo protiv njih podneli.

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Lukas

 

Lukas je optužio Oliveru i Dragana za niz krivičnih dela, a kako je objasnio, on će istrajati u tome da istera pravdu na videlo. 

- Ono što su oni uradili nije validno i time čine još nekoliko krivičnih dela kao što su: uznemiravanje javnosti, utucaj na institucije kao što je Tužilaštvo. Sve to čine krijući se iza institucije RTS-a što nas navodi na pitanje da li im je tamo uopšte mesto - tvrdi Aca i dodaje: 

- Ja vam garantujem da će za svoja krivična dela koja su počinili u ime RTS-a odgovarati jer su ovaj put naleteli na tvrd orah. Sad nisu mogle da im prođu ogromne malverzacije, uzimanje mita, nameštanja žirija što je bio slučaj ranijih godina na domaćem izboru za predstavnika Srbije na Evroviziji.

24sedam Printscreen/Prva TV
Aca Lukas, Olivera Kovačević

 

Lukas ističe da se neće povući dok u javnost ne iznese sve dokaze koje ima. 

- Ja, Aca Lukas, ne sklanjam se nikom kada sam u pravu, ne sklanjam se ni Bogu, a ne Oliveri Kovačević i Draganu Bujoševiću. Ovog puta će svoje zube slomiti na meni, a narod će da vidi zašto smo se pobunili. Ne zato što smo „izgubili" nego zato što je bilo dosta da ovo dvoje ljudi od izbora za predstavnika Srbije na Evroviziji prave sprdnju, uzimaju nezakonito pare i zaj*bavaju narod - rekao je Lukas za „Telegraf.rs”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike