Konstrakta se na predevrovizijskoj turneji sprijateljila sa hrvatskom predstavnicom: Uživaju zajedno u Izraelu

06.04.2022

16:46

0

Autor: Marija Mitić

Dve pevačice iz susednih zemalja su jedna drugoj podrška u takmičenju koje sledi

Konstrakta se na predevrovizijskoj turneji sprijateljila sa hrvatskom predstavnicom: Uživaju zajedno u Izraelu
mia i k - Copyright Printscreen Instagram/konstrakta

Naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta trenutno je na predevrovizijskoj mini turneji koja obuhvata putovanja u London, Madrid, Amsterdam i Tel Aviv, u kojem trenutno boravi.

Na ovom putovanju pevačica je upoznala predstavnicu Hrvatske, Miju Dimšić, za koju ima samo reči hvale, a čini se i da su se koleginice sprijateljile.

- Miu Dimšić već poznajem po njenom ranijem radu, a 'Guilty Pleasure' mi je prava 'feel good' pesma, koja zahvaljujući sjajnoj interpretaciji lako ulazi u uho - rekla je Konstrakta za Jutarnji.hr o hrvatskoj predstavnici i njenoj pesmi "Guilty Pleasure", koju će Evropi predstaviti u maju u Torinu.

Printscreen Instagram/konstrakta
Konstrakta i Mia Dimšić

Podsetimo, Konstrakta je na svom Instagram nalogu poslednjih dana delila zanimljive trenutke sa ovog putovanja, između ostalog i fotografiju na kojoj je napisala da skuplja rekvizite za evrovizijski nastup.

Instagram printscreen/konstrakta
Konstrakta u Izraelu

Na jednom od snimaka na Instagram storiju Konstrakta razgleda stolice, a u opisu je dodala "A gde je lavor", što je mnoge nasmejalo.

66. Evrovizija po redu će se održati 10., 12. i 14. maja (veliko finale) u Torinu, a Srbija, Konstrakta i pesma "In corpore sano" će nastupiti u drugom polufinalu, 12. maja.

Tema ovogodišnjeg Evrosonga je mir, dok je slogan 'The Sound of Beauty', što u prevodu znači zvuk lepote, čime se ujedinjuju zvuk, osnovni element Evrosonga, i lepota, koja je simbol Italije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike