Prva javna veza počela na televiziji, prošena dva puta: Ovo su svi momci Katarine Grujić (FOTO)

10.04.2022

06:45

2

Pevačica sada uživa u porodičnoj idili, a nekada je vrtela momke oko malog prsta

Prva javna veza počela na televiziji, prošena dva puta: Ovo su svi momci Katarine Grujić (FOTO)
amigi_30062020_0051 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Grujić se prošle godine udala za svog izabranika Marka Gobeljića, a kruna njihove ljubavi, ćerka Katja, došla je na svet 15. decembra. Ljubavni život pevačice oduvek je bio buran, a malo je onih koji se sećaju svih njenih momaka.

Prva javna veza

Kaću je u zvezde vinulo muzičko takmičenje „Zvezde Granda", a kako se navodilo, ona je tada bila u vezi. Međutim, to nije potvrđeno, a ona je ubrzo postala deo tadašnjeg rijaliti formata „Farma".

Tu je upoznala nekadašnjeg manekena i zubara Borisa Stamenkovića. Njih dvoje su delovali kao skladan par, ali ljubav se ugasila nakon godinu i po dana. Kako se pričalo, razlog tome je bio njegovo dopisivanje sa drugim devojkama, ali to nije potvrđeno. On nije skrivao da mu je krivo zbog raskida.

Posle Borisa planirala brak

Nekoliko meseci pošto je završila vezu sa Borisom, Katarina je započela romansu sa Nemanjom Buhom, bratancem Ljubiše Buhe Čumeta. Tokom ove veze ona nije skrivala sreću, a čak su planirali i brak. 

Nemanja je, kako se navodilo, počeo čak i kuću da gradi blizu Beograda, gde su trebali da žive, ali je umesto zajedničkog života, dve godine od početka veze, usledio raskid.

Crnogorski biznismen

Tokom leta 2017. godine Katarina je počela u javnosti da se pojavljuje sa novim dečkom - crnogorskim biznimenu Kostom Obradovićem. Sa njim je bila u vezi nekoliko meseci, a onda su se otpratili sa Instagrama i tada je svima bilo jasno da je i ova pevačicina ljubavna priča završena.

Šuškanja

Nakon svih ovih veza, pisalo se i pričalo da je Katarina navodno u vezi sa fudbalerom Ognjenom Vranješem. Međutim, ni ona ni on to nisu potvrdili.

Upecala direktora

Nakon medijskih nagađanja, Katarina je uplovila u vezu sa biznismenom iz Tuzle Semirom Juzunovićem. Šuškalo se da je on planirao da kupi stan u Beogradu gde bi živeli zajedno, ali veza im nije dugo potrajala.

Katarina Grujić ATAImages/ M.M.
 

Nepoznati Nikola

Kaća je, inače, pre Gobelje, bila još jednom zaprošena. Te 2018. godine je pevačica bila u vezi sa izvesnim Nikolom, a samo je jednom napravila izuzetak kada je pred kamerama otkrila da je dobila prsten, te da je u planu venčanje na njen rođendan 2019. godine.

Međutim, do toga nije došlo.

Gobelja za kraj

Polovinom 2020. godine Katarina je priznala medijima da je započela vezu sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, a kako je tada izjavila njihovo dugogodišnje prijateljstvo je prešlo u ljubav. Iako ga je, kako prenose mediji, dva meseca krila od javnosti, pevačica je ipak na originalan način objavila da je srećno zaljubljena.

Katarina i Marko izvode bebu iz porodilišta, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike