Priželjkujem još jednu bebu! Kaća Grujić: Katja je tatina mezimica, hoću sebi sina da rodim

06.04.2022

13:23

3

Pevačica otkriva da dovoljno zarađuje da sebi i ćerki može da priušti sve što želi

Priželjkujem još jednu bebu! Kaća Grujić: Katja je tatina mezimica, hoću sebi sina da rodim
kaca_grujic_xo_05032022_017 - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Katarina Grujić porodila se pre nešto više od četiri meseca, a naslednica Katja ju je učinila najsrećnijom ženom na svetu.

Bez obzira na to što je od porođaja prošlo tek nekoliko meseci, Kaća je u odličnoj formi. Trenira, nastupa i stiže sve porodične obaveze da obavi.  

Katarina Grujić ATAImages/Antonio Ahel
Katarina Grujić

 

- Odlično sam, malo sam prehlađena. Ja sam neko ko se jako zdravo hrani. Dosta sam trenirala, ne zato što moram, nego zato što volim. Vrlo brzo sam se vratila u teretanu. Sve se da rešiti - rekla je Katarina Grujć.

Finansije nikada nisu bile problem u njenom slučaju. Kaže da toliko zarađuje, da sebi i naslednici može da priušti sve što poželi. Njen suprug Marko joj je velika podrška u svemu što radi.

- Toliko se radi i dobro zarađuje da mogu da priuštim mojoj ćerki i meni bukvalno sve što poželimo. Kada nastupam ćerku čuva uglavnom Marko, moja mama ili dadilja. Katja je samo učvrstila naš odnos. Marko je divna osoba, a sada vidim da je i divan otac. Uvek smo se poštovali - rekla je pevačica.

Instagram printscreen/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić, Marko Gobeljić

Pevačica je otkrila i na koga malena Katja liči, ali i da li će uskoro u njihov dom doći nova prinova ili ju je prva trudnoća uplašila. 

- Svi kažu da Katja liči na Marka, a ja sam molila Boga samo da Katja ima plave oči na njega. I ima plave oči na njega, ali i liči na tatu. Mora da odraste, pa će možda ličiti i na mamu. Priželjkujem bebu. Katja je tatina mezimica, pa kažem, moram ja da sebi rodim jednog sina. Videćemo - rekla je Kaća za „Kurir“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike