Kaća i Gobelja kupili preskup stan u luksuznom naselju! Sele se za dva meseca: SPA, teretana, bazen... (FOTO)

03.02.2022

13:37

0

Otkrivamo sve detalje nekretnine koju je mladi bračni par kupio, a gde će uskoro početi život sa ćerkicom Katjom

Kaća i Gobelja kupili preskup stan u luksuznom naselju! Sele se za dva meseca: SPA, teretana, bazen... (FOTO)
gobeljic vest - Copyright 24sedam/ATA Images

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, nedavno su postali roditelji devojčice Katje, a sada su na korak da se presele u novi dom.

Bračni par trenutno živi u fudbalerovom stanu u Beogradu, koji su prilagodili potrebama male naslednice, a, kako saznajemo, uskoro prelaze u novi stan koji su upravo kupili!

Ovom vešću indirektno se pohvalila i pevačica na svom Instagram profilu, a kako smo dalje istražili, oni su pazarili stan od 100 kvadratnih metara.

ATAImages/G. G.
Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Kaća i Marko izabrali su luksuznu nekretninu u elitnom delu Beograda, tačnije West 65, odakle puca pogled na čitavu prestonicu. U ovom delu grada, inače, živi i Milica Todorović, Novak Đoković, Saša Kovačević, Marija Šerifović i mnoge druge poznate ličnosti.

Gospođa Gobeljić se na Instagram storiju pohvalila i kupoprodajnim ugovorom, čime je dočarala koliko je radosna.

Naime, reč je o najnovijoj gradnji, odnosno kuli u prestoničkom naselju gde su cene stanova paprene. Kako smo saznali od izvora bliskog pevačici i fudbaleru, stan koji će biti njihovo porodično gnezdo još uvek nije završen, kao i da će za dva meseca da se presele.

Ono što se i vidi na Kaćinom snimku je visok plafon, kao i ogromni prozori, dok je prostor veoma prostran i osvetljen.

Prema zvaničnom sajtu na kome se prodaju ove nekretnine, cena kvadratnog metra ovakvih stanova iznosi oko čak 5.000 evra, što znači da su Gobeljići platili nekretninu od 100 kvadratnih metara minimum pola miliona evra!

Ovu informaciju potvrdio nam je i blizak prijatelj upućen u njihovu kupovinu stana, pa smo saznali i da pevačica već gleda i naručuje veoma luksuzan nameštaj.

Reč je, inače, o kuli od 40 spratova, u sklopu koje se nalaze teretana, spa-centar, prodavnice, bazen dužine 20 metara i mnoge druge pogodnosti. 

Kaća sa nestrpljenjem čeka da se useli u novi stan koji je trenutno prazan, a kako smo saznali, poznati par će to učiniti kroz dva meseca, kada sve bude tip-top, kao i soba za njihovu ćerku.

Kako bismo saznali detalje i planove bračnog para, pozvali smo Grujićevu, ali ona nije odgovarala na naše poruke i pozive.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike