Katarina Grujić i Marko Gobeljić prave veliku svadbu! Otkriveno kad je zakazano slavlje

18.03.2022

21:06

0

Razotkrila ju je koleginica i kuma

Katarina Grujić i Marko Gobeljić prave veliku svadbu! Otkriveno kad je zakazano slavlje
katarina_marko_19122021_0033 - Copyright Katarina i Marko iznose bebu iz porodilišta, ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Grujić i Marko Gobeljić su krajem prošle godine rešili da se venčanju u krugu najbližih, pre nego što im se rodi ćerka. 

No, pevačica nikad nije skrivala da želi veliku svadbu, a sada je njena koleginica i kuma Andreana Čekić otkrila i kada će to biti.

24sedam
 

- Piše se da je moje tajno venčanje 2. juna, a to nije istina, jer ću ja 2. juna biti kuma na crkvenom venčanju Katarine Grujić, kojoj sam već bila na građanskom venčanju. Ako sve bude kako treba, tada će biti velika fešta. Znači, svadbe će biti ali ne moje! - rekla je pevačica.

Iako su se okumile, Andreana postiđeno govori da nažalost još uvek nije videla svoje kumče, Katarininu ćerku Katju koja se rodila pre nekoliko meseci.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić Instagram screenhot / katarinagrujic.doll
 

- Sramota me je što moram da odgovorim, ali još nisam bila da je vidim, ali ja živim u Beču. Sledeće nedelje idem konačno da je vidim. Kada se rodila planirala sam da odem posle 40ak dana, spremila sam i poklon, ali to joj je sigurno sada malo, tako da moram ponovo da kupim. Ali Kaća mi stalno šalje slike i u toku sam sa njenim napredovanjem. To je jedna lutkica i jedva čekam da je zagrlim - zaključuje pevačica, piše Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike