Hteo je da joj kupi bebi alarm! Slađa otkrila urnebesnu anegdotu sa Đanijem nakon teške operacije

27.02.2022

08:28

0

Autor: Marija Mitić

Slađana priznaje da je njen suprug teško podneo njenu bolest i oporavak

Hteo je da joj kupi bebi alarm! Slađa otkrila urnebesnu anegdotu sa Đanijem nakon teške operacije
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Supruga Radiše Trajkovića Đanija, Slađa, imala je ozbiljnu operaciju pre samo dvadesetak dana, na kojoj joj je usled kancera odstranjen bubreg.

Iako je prošla kroz težak period, kako fizički tako i psihički, Slađa je i dalje pozitivna i vedrog duha, a prilikom gostovanja u emisiji "Magazin In", prisetila se jedne zanimljive anegdote kojom je nasmejala sve u studiju.

Naime, Slađa je opisala šta se dogodilo kada je izašla iz bolnice, a jedna reakcija Đanija je urnebesna.

Printscreen Youtube/RTV Pink Official
Magazin In

- Moram jednu anegdotu da ispričam apropo cele ove priče. Izašla sam iz bolnice, nisam bila odmah toliko spretna da sama legnem, nezgodno je. Odveo on mene do sobe, a ja zaboravila da ponesem telefon. I ja, šta ću, ležala sam možda pola sat-sat, da ustanem, nema šanse! Hoću, ali ne mogu! - rekla je Slađa i nastavila:

- Krenem da vičem njega, imala sam osećaj da sam baš glasna, međutim, niko me nije čuo. Ja onako besno ustajem, jedva se spuštam dole, ulazim u dnevni boravak, a on priča sa ženom koja radi kod nas kao pomoćnica, ja besno krenem da vičem, on sav zbunjen, baš sam bila ljuta! A on kaže pomoćnici: "Stano, idi odmah da kupiš bebi alarm!".

Slađa je ispričala i da je njenu bolest i operaciju Đani teško podneo, iako je to hteo da sakrije

ATAImages/ Antonio Ahel
Slađa i Đani

- Hteo je da sakrije sve to, ali stvarno je teško podneo. Između nas je velika ljubav, to je i uticalo na moj oporavak. Velika ljubav od strane cele porodice i prijatelja - rekla je Slađa.

- Nema ko me nije pozvao da me pita kako sam, stvarno sam zahvalna svima. Imam veliki krug prijatelja koji me vole, imam taj vetar u leđa, pored Đanija čovek ne može da bude tužan - zaključila Slađa u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike