Bulat više voli da zapeva muškarcima: Njih ne šarmiram! Pevač progovorio i o zdravstvenom stanju supruge

01.04.2022

17:21

0

Autor: Marija Mitić

Marija Bulat već dugo ozbiljno kuburi sa zdravljem, a pored problema sa kičmom ima i hrončnu anemiju

Bulat više voli da zapeva muškarcima: Njih ne šarmiram! Pevač progovorio i o zdravstvenom stanju supruge
248130_marko-bulat-23022022-0054_orig - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Iza pevača Marka Bulata duga je i uspešna karijera, nebrojano mnogo hitova, održanih nastupa... Na Markove svrike dolaze i muškarci i žene, koji ga podjednako vole, međutim, pevač kaže da mu je ipak draže kada peva za muški rod.

- I kad sam gradio karijeru to sam činio na muškoj publici, a ne kao na primer Saša Kovačević, kom je ženska publika najbrojnija. Na nastupima mi je draže da dobijem apaluz od muškaraca, jer ja njih ne mogu da šarmiram. Nekako mislim da su muškarci iskreniji kada je reč o odnosu prema muzici - kaže pevač.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko Bulat

Inače, poznato je da Markova supruga Marija već dugo kuburi sa zdravljem, a osim problema sa kičmom ima i ozbiljne komplikacije sa gvožđem u krvi, zbog čega ima hroničnu anemiju. Pevač je sada otkrio i kako teče njen oporavak i ima li pomaka.

- Mnogo je tu entuzijazma, ali borba je i dalje, ništa tu nije bolje zdravstveno. Možemo samo energetski da je pomerimo, jer i energija mnogo znači. Kad je neko bolestan najvažnija je ta pozitivna energija, ona takođe leči - istakao je Marko za Grand Online.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Marko Bulat

Podsetimo, Marko je krajem decembra prošle godine supruzi Mariji javno pružio podršku u borbi koju vodi, te na Instagramu objavio njihove slike na kojima je ona u bolničkoj postelji.

 

 

- Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina, a u meni imaš druga i brata - napisao je Bulat i dodao da će do kraja života biti uz nju:

- Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan, a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati, a kamoli sj*bati - napisao je pevač tada, a ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike