Marko Bulat o novcu, sujeti na estradi i kolegama: Ovaj pevač mu je jedini iskren prijatelj!

12.03.2022

07:45

2

Otvorio je dušu u intervjuu za 24sedam, te govorio o stvarima o kojima javnost malo zna

Marko Bulat o novcu, sujeti na estradi i kolegama: Ovaj pevač mu je jedini iskren prijatelj!
marko_bulat_23022022_0076 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marko Bulat je već 30 godina na estradi, a za to vreme je prošao kroz mnogo toga. Povezivali su ga sa raznim aferama, uplitali u skandale, a on i dalje ne odustaje - peva jer u tome uživa.

U intervjuu za 24sedam pevač se osvrnuo na to koliko mu je novac bitan faktor u svemu što radi, kako gleda na današnju muziku, postoji li sujeta na estradi i koji pevač mu je najbolji i najiskreniji prijatelj.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Snimio si novu pesmu, ima ulaganja, da li ti je novac bitan u celoj priči i koliko si spreman da daš da bi dobio savršen proizvod?

- Moram da priznam, ja ne gledam na novac. Nije mi bitan faktor, jer bih sve onda kroz to gledao. Muzikom se ne bavim zbog ekonomije, nego zbog ljubavi prema poslu. Kad pevaš, to je emocija. Ako mi oduzmeš to, ja sam kao riba na suvom. 

Tvoj glas ljudi uvek prepoznaju. Misliš li da će ove današnje generacije muzičara ostati upamćene, jer svima deluju kao da isto zvuče?

- Ostaće i ova muzika koja se snima danas. Najbolje možeš da vidiš po ovim žurkama gde se sluša sada muzika iz devedesetih i sa početka 2000-ih. Ivan Gavrilović, Fanki Dži, Đogani, sve je to ostalo urezano u onome ko ih je slušao sa 18, 19 godina. Tako će i ovim današnjim klincima. To je neotuđivi deo današnjice i odrastanja ovih generacija. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kada pričamo o estradi, da li postoji barem jedan kolega za kog možeš da kažeš da ti je iskren prijatelj?

- Ljuba Aličić. On je čak dolazio i na "Piranu", na moje nastupe. Uvek će ti biti iskren prijatelj koji je ostvaren, neko ko kida. Ja jedini duet imam sa Sinanom Sakićem. On me nije gledao kao konkurenciju i niko nikoga tako ne treba da gleda. Zašto bi bio sujetan kad ima toliko splavova, kafića, klubova u kojima možeš da radiš? A ako te niko ne zove, onda zapitaj sebe šta je problem.

Da li poznaješ kolege koje su sujetne zato što ne rade kao neki drugi, sigurno ih ima?

- Ima mnogo, pogotovo u vreme kad sam ja baš radio svaki dan, pričali su "Ovaj ništa posebno ne peva, a radi stalno". Da si ti, na primer, moj kolega i radiš svaki dan, ja ću da stanem i da vidim šta ti to radiš i gde ja grešim, a ne da budem ljubomoran. Budi realan, posmatraj. Ne postoji ništa na svetu što je jedan čovek uradio, a da ne može drugi. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Šta je tvoj najveći uspeh u poslu?

- Imao sam sreću da ljude nije bilo sramota da kažu da slušaju Marka Bulata. I to je moj uspeh. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike