Prošli su kroz pakao: Marko Bulat posle dužeg vremena sa ženom u javnosti, otkriveno kakvo je njeno zdravstveno stanje

23.02.2022

20:56

0

Pevač je imao pravi povod da okupi saradnike i prijatelje

Prošli su kroz pakao: Marko Bulat posle dužeg vremena sa ženom u javnosti, otkriveno kakvo je njeno zdravstveno stanje
marko_bulat_23022022_0054 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marko Bulat je večeras, posle dužeg vremena, predstavio novu pesmu i spot koji je snimio pod nazivom "Amerika". Na promociji se družio sa pripadnicima sedme sile, a ogromnu pažnju privukla je i njegova supruga Marija.

Kao što je poznato, Marija je imala velike zdravstvene probleme, a situacija je, kako je otkrila za 24sedam, sada malo bolja. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Njen suprug joj je uvek bio podrška u svemu, što je pokazivao i na društvenim mrežama, pa je tako ona njemu bila večeras.

- Borim se, to je hronično, nije nešto što se sada dešavalo. Biće bolje - rekla je Marija za 24sedam, pa otkrila da joj se nova pesma njenog supruga veoma dopada:

- Retko šta se meni svidi, ali ova pesma baš dira u dušu, pogotovo druga strofa. Kad je budete čuli, shvatićete. Bilo je mnogo gubitaka u poslednje vreme, ostali smo bez voljenih osoba i mnogi će se pronaći u njegovim stihovima.

Marija je za ovu priliku obukla crnu haljinu, dok je Marko izabrao klasične pantalone i belu košulju. Oni su srećni i nasmejani pozirali fotografima, a pevač je veoma strpljivo razgovarao sa pripadnicima medija. 

Kada su gosti u pitanju, na promociji su se pojavili pevačica Maja Marijana, kaskader Uroš Ćertić, voditeljka Sanja Ćulibrk i drugi.

Podsetimo, Marija godinama unazad ima problema sa hroničnom anemijom, zbog čega je često u bolničkoj postelji i na infuziji. Kroz ovaj mukotrpan period ne ide sama, uz nju je i Bulat koji joj je najveća podrška.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike