Nakon što joj je pozlilo, Anastasija Ražnatović se ludo provodi: U noćnom klubu lomila tanjire do jutra! (FOTO)

01.04.2022

10:34

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je poslušala majčin savet pa otišla na odmor u Nemačku

Nakon što joj je pozlilo, Anastasija Ražnatović se ludo provodi: U noćnom klubu lomila tanjire do jutra! (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović poslušala je savet majke Cece, pa otišla na odmor u Nemačku, nakon što joj je prošlog vikenda pozlilo na nastupu.

Međutim, pevačica osim što odmara sjajno se i provodi, a noćas je podelila i video snimke iz noćnog kluba u koji je otišla sa svojom prijateljicom Tarom Milutinović, inače unukom legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića

Njih dve su u Berlinu već par dana, a sinoć su bile na proslavi rođendana, gde su se ludo zabavljale. One su se čak u jednom trenutku usnimljene i kako u dobroj atmosferi razbijaju tanjire.

Printscreen Instagram/anastasijaražnatovic
Anastasija i Tara u Berlinu

Inače, mlada pevačica će sutra održati svoj drugi nastup, u Štutgartu, zajedno sa Marinom Visković i Gazda Pajom, pa se pretpostavlja da će tamo otići pravo iz Berlina u kom se sada nalazi.

Inače, Anastasiji je prošlog vikenda pozlilo pred nastup u Esenu, dok je ovo javno osporila ljuta rivalka njene majke Jelena Karleuša. Ona je javno na Instagramu prozvala Ražnatovićevu, rekavši da nema ni govora o tome da joj je bilo loše, već da nije izašla na scenu zbog malog broja prodatih karata.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Anastasija Ražnatović, Jelena Karleuša

 - Ne lažite bre više narod! Kako vas više nije sramota laži? Ovo je nefer prema čitavoj muzičkoj sceni! Pišite o stotinama pevača koji su zaslužili da se o njima piše, koji su sinoć pokidali i napunili klubove! Ne o onima kojima "pozli" od 30 prodatih karata - pisala je Karleuša u svom stilu i dodala:

 - Plaćeni tekstovi o nekome ko ne bi mogao ni prvi krug u "Zvezdama Granda" da prođe, ne mogu da pomognu. Jednostavno, dosta sa farsom - napisala je Jelena tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike