JK opet žestoko udarila na Anastasiju: Nije joj pozlilo, nego je prodala 30 karata! (FOTO)

27.03.2022

18:09

4

Autor: Marija Mitić

Ražnatovićki je sinoć pozlilo pred nastup u Esenu, o čemu je domaću javnost obavestila zvaničnim saopštenjem, a ljuta rivalka njene majke kao da je jedva dočekala da sve ovo prokomentariše u svom stilu

JK opet žestoko udarila na Anastasiju: Nije joj pozlilo, nego je prodala 30 karata! (FOTO)
anastasija raznatovic jelena karleuša - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Anastasija Ražnatović trebalo je da sinoć sa Marinom Visković održi nastup u Esenu, međutim, do toga nije došlo. Naime, pevačici je pred njen drugi nastup u karijeri pozlilo, o čemu je javnost obavestila zvaničnim saopštenjem.

Večita rivalka njene majke, Jelena Karleuša, prokomentarisala je ove navode tvrdeći da Anastasiji nije pozlilo već da nije nastupila jer je prodala svega 30 karata. JK je, naime, objavila jedan novinski članak te osporila navode o Anastasijinom zdravstvenom stanju.

 - Ne lažite bre više narod! Kako vas više nije sramota laži? Ovo je nefer prema čitavoj muzičkoj sceni! Pišite o stotinama pevača koji su zaslužili da se o njima piše, koji su sinoć pokidali i napunili klubove! Ne o onima kojima "pozli" od 30 prodatih karata - pisala je Karleuša u svom stilu i dodala:

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava JK na Instagramu

 - Plaćeni tekstovi o nekome ko ne bi mogao ni prvi krug u "Zvezdama Granda" da prođe, ne mogu da pomognu. Jednostavno, dosta sa farsom - napisala je Jelena koja je takođe u okviru Instagram priča objavila i video snimak na kojem je ispred suda. I dok novinarske ekipe intervjuišu Cecu, a ona nailazi, novinari kreću za njom.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava JK na Instagramu

 - Kad pokušaš da budeš u centru pažnje pa se pojavim ja - napisala je ona uz ovaj snimak, pa još jednom pecnula Cecu Ražnatović.

Inače, Anastasija Ražnatović oglasila se takođe na svom Instagram profilu o sinoćnom pehu, izvinila se svima koji su nameravali da uživaju u njenom nastupu, pa saopštila i da je novo druženje s publikom zakazano za 2. april u Štutgartu.

Printscreen Instagram/anastasijaražnatovic
Objava Anastasije Ražnatović na Instagramu

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike