Ko je devojka Nikole Rađena, koju je sportista noćas pretukao? (FOTO)

01.04.2022

09:15

0

Radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u da je Milica Ristić (30) došla i požalila se zbog čitave drame...

Ko je devojka Nikole Rađena, koju je sportista noćas pretukao? (FOTO)
bata_spasojevic_08122021_0002 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen navodno je pretukao jutros devojku Milicu Ristić (30), prenose domaći mediji. Radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 da je mlada pevačica došla i požalila se na čitavu dramu.

Dolaskom na lice mesta, prema daljim napisima, Nikolina devojka je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu, piše „Kurir". Navodno, ona ima vidljive povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila, i rasekotinu donje usne u levom uglu.

 

 

Inače, Rađen je već duži period u emotivnoj vezi s devojkom Milicom Ristić koju je javnost bolje upoznala kroz muzičko takmičenje „Pinkove zvezde”. Nakon nekoliko meseci se saznalo i za njihov odnos.

- Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu videti u prestoničkim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vreme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu videti i kako pred svima razmenjuju nežnosti - pričao je izvor ranije za „Blic".

 

 

Nastupa po klubovima, kafanama

Milica je najpoznatija po tome što se takmičila u jednom muzičkom šouu, a iako tu nije ostvarila neki zapaženiji uspeh, nastavila je da se bavi pevanjem, te često nastupa po klubovima i kafanama, naročito prestoničkim.

- Milica je takođe diplomirani ekonomista, ali se bavi pevanjem. Najviše je nastupala po beogradskim klubovima i restoranima. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, te im je do sad ljubav cvetala. Ona je samo nekoliko godina mlađa od Nikole, a planirali su i venčanje - ističu dalje izvori za pomenute medije.

Podsetimo, Nikola je s pevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dve ćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019, a u julu iste godine i zakonski su okončali brak.

Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka bila preljuba, međutim, Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

- Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke - pisalo je u saopštenju koje je par izdao posle raskida.

Starateljstvo nad ćerkama pripalo je Ani, s čim se bivši vaterpolista složio. Rađen i Kokićeva su ostali u dobrim odnosima upravo zbog naslednica. Kontaktirana povodom čitave drame s Milicom, bivša supruga sportiste se nije oglašavala na naše pozive.

Nikola Rađen printscreen „Premijera"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike