Ana Kokić ne priča o razvodu, ali sad je odlučila sve da otkrije: Naš odnos kao bivših i kao roditelja mora da se razdvoji

18.03.2022

09:11

0

Pevačica je tri godine sama

Ana Kokić ne priča o razvodu, ali sad je odlučila sve da otkrije: Naš odnos kao bivših i kao roditelja mora da se razdvoji
kokic_07062017_0005 - Copyright JMS/ATAImages

Prošle su tri godine otkako su se Ana Kokić i Nikola Rađen razveli, a pevačica iako ne voli da priča o privatnom životu, sada je otvoreno govorila o njihovom odnosu.

- Nikola i ja smo u super odnosima. Naš odnos kao bivših supružnika i kao roditelja mora da se razdvoji. Poštujemo se prvenstveno zbog dece, nema potrebe da se mrzimo, bilo nam je lepo jedan određeni period, sada je ovako najbolje - rekla je Kokićeva za "Kurir".

Ona je otkrila da je pratila Beoviziju i da maksimalno podržava pobednicu Konstraktu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Ristić i Nikola Rađen

- Pratila sam Beoviziju, dosta izvođača mi se svidelo, a mislim da je Konstrakta napravila himnu za pevače. Moja deca su uverena da će ona pobediti na Evroviziji, a ja sam sigurna da će biti u prvih pet - rekla je Ana i dodala teška srca da ne živi zdravo.

- Ne mogu reći da sam pobornik zdravog života, jedem slatkiše svakodnevno. Malo crne čokolade i čaša vina dnevno je moj savršen recept - kroz smeh je poručila ona.

Podsetimo, nakon razvoda vaterpolista je ubrzo uhvaćen u društvu pevačice Milice Ristić. Njih dvoje, poručio je Rađen, već žive zajedno.

- Na privatnom planu kod mene je sve super, ne žalim se. Ima vremena za svadbu sa Milicom. Živimo zajedno, polako, nigde ne žurimo - poručio je Nikola kratko.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike