Bekvalčeva ćerkama ne ume da kaže ,,ne": Kad im kupuje, u cene i ne gleda!

25.12.2020

20:20 >> 20:25

0

Poklona tokom prazničnih dana u njenoj kući ne manjka

Bekvalčeva ćerkama ne ume da kaže ,,ne": Kad im kupuje, u cene i ne gleda!
Copyright Nataša Bekvalac ATAImages/Antonio Anhel

Nataša Bekvalac i ne trudi se da sakrije koliko je njene ćerke, Hana i Katja, čine srećnom, te da je spremna na sve kada su njih dve u pitanju. Stariju naslednicu dobila je u braku sa proslavljenim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, dok je mlađu rodila u trećem braku, sa Lukom Lazukićem.

Pročitajte još:

Kako je otkrila u najnovijoj objavi na društvenoj mreži Instagram, ovih dana njih tri je uhvatila prava novogodišnja euforija, a poklona po svemu sudeći – neće faliti ,,pod njenim krovom”, jer je toliko slaba na svoje devojčice. Sve što budu poželele, ona će im ispuniti! Ono što, pak, mama ne bude mogla – može Deda Mraz, ističe Nataša.

– Ovih dana moje ćerke i mene uhvatila je novogodišnja euforija, a ja slaba na njih dve ne umem da im kazem ne, a nije mi bilo ni u planu. Pored svih ljubimaca koje imamo falio nam je još i medved! (plišana igračka) Hugo ima svoju pčelicu, Hugo priča bajke, on i trepće… E, pa, dobrodošao u naš dom, medvede! Razmišljam koliko su mi brzo porasle obe… Hana je tinejdžerka, Katja velika devojčica… I sve što poželite, devojke moje, može… – pisala je Nataša.

Nataša Bekvalac Instagram screenshot

– Što ne može mama, može Deda Mraz… Jer bile smo dobre cele godine – zaključila je pevačica svoju objavu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike