Mihina Bolonja ne može da se zamisli bez njega! Nema ni 20 godina, a Njukasl nudi desetine miliona

31.03.2022

04:50

0

Autor: 24sedam

U Italiju stigao u septembru 2020. godine, za 1,7 miliona evra

Mihina Bolonja ne može da se zamisli bez njega! Nema ni 20 godina, a Njukasl nudi desetine miliona
miha3 - Copyright Profimedia

Aron Hiki je na ceni. Mladi fudbaler Bolonje koji je u tim Siniše Mihahjlovića došao u septembru 2020. godine sada je zanimljiv Njukaslu. Pošto su "svrake" prezueli prebogati Saudijci, ne bi bio problem da se plati 20 miliona funti, odnosno oko 23,5 miliona evra.

Prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt vredi 15 miliona. Vest o intereseovanju Njukasla objavio je "transfer guru" Fabricio Romano, ali i dodao da je za transfer zainteresovan Milan.

Ovaj 19-godišnji Škot ( prošao mlađe kategorije Hartsa i Seltika), po vokaciji levi bek (može i da igra po desnoj strani) je doveden iz Hartsa za 1,7 miliona evra i tada su ga povezivali i sa Bajernom iz Minhena. Ali je ipak došao u ekipu srpskog trenera. Od dolaska u Bolonju odigrao je 39 utakmica i dao četiri gola.

Nedavno je debitovao i za nacionalni tim Škotske. Igrao je protiv Poljske i Austrije, a Romano je naveo još jedan podatak. Da je odigrao više minuta od bilo kog drugog vršnjaka u ligama petice.

Od avgusta prošle godine na terenu nije bio samo u dve utakmice. Jednom zbog korona virusa, a u drugoj situaciji zbog kartona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike