Momci iz sastava „The Wanted" neutešni: Otkrili još detalja o smrti kolege i prijatelja Toma Parkera (FOTO)

31.03.2022

07:16

0

Pevač (33) preminuo je posle lavovske borbe s najzloćudnijim tumorom mozga

Momci iz sastava „The Wanted" neutešni: Otkrili još detalja o smrti kolege i prijatelja Toma Parkera (FOTO)
Copyright Tom Parker Profimedia

Smrt mladog Toma Parkera iz čuvenog sastava „The Wanted" mnoge je ostavila bez reči, pa tako i njegove kolege i prijatelje, koji su zajedno s njim do poslednjeg trenutka gajili nade da će on ipak izvući. Iako je 2020. obelodanio kako mu je dijagnostikovan glioblastom, tip tumora za koji još uvek nije pronađeno efikasno rešenje i uprkos tome što je bio svestan da su mu šanse male, pošto je dobro odreagovao na lečenje, „prvi je duboko verovao u bolje sutra", prenosili su jedno vreme strani mediji. 

Poznata grupa teška srca se oprostila od svog saborca, koji je, pošto su pre izvesnog vremena bili napravili veću pauzu, jedan period proveo nastupajuči i solo. 

- Maks, Džej, Siva, Nejtan i čitava „Wanted" porodica skrhana je bolom zbog smrti Toma Parkera. Tom je preminuo posle podneva, u veme ručka, okružen porodicom i prijateljima iz benda - otkrili su.  

- Bio je neverovatan muž i otac. Bio je naš brat. Ne možemo da pronađemo reči kojima bismo opisali koliko sada patimo. Bićeš zauvek u našim srcima - poručili su iz sastava putem društvene mreže Instagram, pa pokrenuli lavinu komentara tužnih fanova, koji su im pružili po reč utehe. 

Instagram screenshot / thewantedmusic
 

Podsetimo, Tom je putem pomenute društvene mreže i otkrio od čega boluje, pa zgranuo čitav svet. 

– Dva dana pošto je ova fotografija nastala, saznao sam da imam tumor četvrtog stadijuma i to mi je okrenulo ceo svet naglavačke. Nekih ranijih dana se više i ne sećam. Kao da je tu neka magla, u kojoj sam živeo - pisao je Parker, uz „selfi" iz bolničke postelje, krajem 2020. godine. 

 

 

Kasnije, nastavio je da objavljuje svaki korak svog puta ka ozdravljenju i na ostalim onlajn profilima. Bilo je kako boljih, tako i izuzetno teških dana. Pred kraj života imao je velikih problema kako s pamćenjem, tako i s kretanjem. 

Brojne poznate ličnosti uputile su mu poslednje zbogom i onlajn, ističući koliko im je teško što pevača (33) više neće videti. Među njima su Lijam Pejn (nekadašnja „One Direction" zvezda), bojbend „Blue", Ed Širan... 

Youtube screenshot „Dave's Cave", „The Wanted"
 

Inače, pacijenti sa ovim tumorom požive od tri do 18 meseci nakon dijagnoze, a porodica pevača nije želela da čuje šta se njemu predviđa, iz straha da će „samo sedeti i odbrojavati dane, a ne živeti svoje živote”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike