Vojaž iznervirao Nikolu Koja na snimanju serije: Jel' si ti telefonska centrala ili glumac?! (VIDEO)

29.03.2022

13:43

0

Atmosfera sa seta, reklo bi se, veoma je interesantna

Vojaž iznervirao Nikolu Koja na snimanju serije: Jel' si ti telefonska centrala ili glumac?! (VIDEO)
nikola kojo vojaž - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Pred sam kraj februara pala je prva klapa serije "U klinču" po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a u režiji Danila Bećkovića, u kojoj će prvi put imati ulogu muzičar Mihajlo Verouović Vojaž.

Mlada muzička zvezda tako će stati uz dva velika imena - Nikolu Koja i Branku Katić, kojima će u seriji igrati sina Aljošu. 

24sedam/Goran Sivački
Branka Katić i Vojaž

Kako se Vojaž snašao kao glumac, ali i kako se slaže sa iskusnim glumcima, koliko im je zabavno, te koliko su se zbližili, pokazao je upravo muzičar snimajući delić atmosfere sa seta.

Kao neko ko je potpuno opčinjen tehnologijom, ali i Instagramom, pevač ne ispušta telefon iz ruke, što mu je Kojo zamerio na duhovit način. Tako dok je Vojaž snimao okolo, naišao je upravo glumac i viknuo mu da prestane.

24sedam/Goran Sivački
Vojaž

- Dobro, bre, ostavi taj telefon, jel' si ti glumac ili telefonska centrala - čudio se Kojo istovremeno mu i dajući na važnosti što ima angažman u seriji, a kakva je bila Vojažova reakcija na to i da li ju je očekivao, pogledajte u video snimku na dnu teksta.

Inače, dok je pevač pravio snimak, nalazio se u ringu, s obzirom na to da u seriji Nikola igra nekadašnjeg bokserskog šampiona. 

Podsetimo, Vojaž je dobio ulogu u porodičnoj seriji "U klinču", koja će se od septembra emitovati na Radio-televiziji Srbije. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike