Voljena sam, želim da moja svadba bude jednom i zauvek! Marija Egelja odgovorila na šuškanja o njenom privatnom životu (FOTO/VIDEO)

30.03.2022

11:59

2

Ona je na jednom Instagram glasanju proglašena za najbolju voditeljku vremenske prognoze.

Voljena sam, želim da moja svadba bude jednom i zauvek! Marija Egelja odgovorila na šuškanja o njenom privatnom životu (FOTO/VIDEO)
marija egelja Nenad Vujanović (10) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Ekipa 24sedam posetila je voditeljku Mariju Egelju u studiju jutarnjeg programa na Pinku i pitala je sve ono što biste vi želeli da saznate.

Marija nas je dočekala raspoloženo i savršeno doterano, doduše, ne u miniću kako je publika najviše volela da je vidi. Otkrila nam je da je namerno obukla pantalone, ali da ima u planu mnogo veći šok.

- Rekla sam da ću jednom da obučem džak, pošto kad god obučem pantalone ili odelo, što ja privatno jako volim, niko nikad ništa ne napiše, ‘vidi, voditeljka zakopčana do grla obukla odelo’, ne, samo kad obučete suknju, oni pišu minić, dekolte, sve i to je nekako prosto tako u našoj zemlji ja sam to prihvatila - rekla je Marija u emisiji “24sedam sa Marom” i otkrila da je stilista procenio da njoj ta dužina suknje najbolje stoji.

Marija nam je rekla da nisu duge noge u miniću njen najveći adut, a šta jeste, to ‘svako mora da proceni za sebe’, zaključuje dok namešta dekolte.

Egelja vodi vremensku prognozu već 12 godina i kaže da joj to savršeno odgovara i da nema nekih neostvarenih profesionalnih želja. Publika sa druge strane komentariše da ona izgleda isto sad kao i na početku karijere.

- Ja uvek kažem, u moru ovih istih devojaka treba biti zaista različit, sad je privilegija ako imaš obrve od dlaka, ako imaš svoje kratke nokte, svoju kosu. Zaista nisam ništa radila na sebi, sve kako me majka rodila tako je, samo treba to održavati - otkrila je voditeljki Mariji Atanasković.

Mnogo se pisalo i o njenom ljubavnom životu, mediji su je čak i udavali, ali ona kaže da je navikla da uvek nešto mora da se piše. Ipak, otkrila nam je da je voljena i da je tu “sve pod kontrolom”.

- Mislim da skoro svaka devojčica razmišlja o tome i želi da bude princeza i da se uda, ništa ja tu posebno, nemam nekih maštanja i želja, samo da to bude jednom i da bude zauvek.

Ceo intervju sa Marijom Egeljom pogledajte u novoj epizodi “24sedam sa Marom”:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam tv.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike