Lepa Lukić o navodnoj zapleni porodične kuće: Nagomilala se kamata, izvršitelji su pogrešili

26.03.2022

19:19

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je pričala i o odnosu sa kolegama sa estrade, te o sećanjima na one kojih više nema

Lepa Lukić o navodnoj zapleni porodične kuće: Nagomilala se kamata, izvršitelji su pogrešili
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Lepa Lukić u više navrata je isticala da je vrlo emotivna te da sve prima k srcu, a posebno gubitak dragih osoba, prvenstveno kolega sa kojima je delila scenu još od mladosti.

I dalje se ne mri sa odlaskom Marinka Rokvića, Predraga Živkovića Tozovca, a posebno Merime Njegomir koja joj je bila bliska prijateljica. Lepa kaže da je sa Merimom dosta vremena provodila, dok se sa većinom kolega samo čuje telefonom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Merima Njegomir, Lepa Lukić

 - Sve koleginice volim, ali je Merima bila nešto posebno, družile smo se. Ostali nemaju vremena. Kad je trebalo da se odmorim, zvala sam Merimu, a ona kaže dođi na Kosmaj, našla mi je tamo prelepo mesto za uživanje. Posle sam išle do njene kuće, šetale smo, razgovarale, provodile se - kaže Lepa koja se od kada Merime nema najviše druži sa Zoranom Kalezićem. Pevač inače boluje od kancera, pa ga tako Lepa svakog dana zove da ga pita kako je i pruži mu podršku.

ATAImages/ A.A.
Zoran Kalezić

 - Najviše se čujem sa mojim Zoranom Kalezićem. On je bolestan, prima hemoterapiju, svakog dana se čujem sa njim, da vidim kako se oseća. Vedrije zvuči nego ranije, kaže mi : „Malo se bolje osećam, rekli su da je hemoterapija pomogla.“ Hoće da primi još četiri, pet, pa ćemo videti. Treba da snimi pluća. On je dijagnozu u miru primio. „Zacrtano je ko će koliko da živi“, tako mi je rekao, a ja njemu odgovaram: „Nemoj tako, ne mora da znači da će se završiti kobno“. Uopšte se nije uplašio, a ja bih „crkla“ kada bi mi rekli tako nešto.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Pevačica podršku pruža i Ani Bekuti koja je nedavno ostala bez životnog saputnika Milutina Mrkonjića, a ističe i da ne shvata zbog čega joj ljudi zameraju što nastupa.

 

 - Na vezi sam sa Anom. Šta će, mora da nastavi dalje, bavi se ovim javnim poslom. Posao je posao. Ana je već zakazala koncerte, tako sam čula, svi su je kritikovali, ali morala je, tu se ne bira. Ostala je sama, mora o svemu da brine. Ne znam zašto su je napadali, to je život - ispričala je Lepa koja se zatim osvrnula i na to što je konačno uspela da vrati porodičnu kuću koju je njen bratanac umalo izgubio.

 - Bila sam strašno ljuta na svog bratanca, ali sam prešla preko toga. On jeste uzeo kredit od 10.000 evra, ali nije platio samo poslednjih 2.000 evra, napravila se kamata, izvršitelji su pogrešili. U sklopu te kuće je još jedna prostorija, letnja kuhinja, ona nije bila upisana u katastru. Žena koja je htela da kupi kuću, videla je da tu može još neko da živi, pa se predomislila. Sada se kuća vodi na moju snaju, ostatak je isplaćen, kuća je vraćena - kaže ponosno Lepa za Svet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike