Šta će mi skupi pokloni, neka ih kupi sebi: Mladenovićeva o partneru i bakšišu: Od jedne pesme zaradila automobil

16.01.2022

14:47

0

Pevačica je ranije ispričala da joj se dešavalo i da ima pet nastupa u toku nedelje

Šta će mi skupi pokloni, neka ih kupi sebi: Mladenovićeva o partneru i bakšišu: Od jedne pesme zaradila automobil
aleks - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Aleksandra Mladenović važi za jednu od najangažovanijih zvezda „Granda”, a i ona sama ne krije da rado prihvata pozive za druženje sa publikom. Iako joj na poslovnom planu sve ide od ruke, u ljubavi kaže da nije baš tako.

Udvarača ima ne zna im se broj, ali ne prima skupocene poklone.

- Nije istina što se priča da dobijam skupocene poklone, kad ga budem dobila, rado ću to podeliti sa svima. Ja vredno radim, ne stajem, zašto bi meni neko morao da kupuje nešto? Ako neko voli da je galantan, zašto da ne, nisam ja gadljiva na poklone, ali za sada se to nije desilo - rekla je Aleksandra. 

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Mladenović

Ona pa otkrila ni od koje je pesme najveći bakšiš dobila i da li se od istog može kupiti neki automobil ili ipak neki manji stan: 

- „Poseban” je pesma od koje sam dosta zaradila, zaista puno novca, pomisliće ljudi šta ova Mladenovićka radi sa parama, ali to nisu samo moje pare. Ja sa muzičiarima sa kojima radim delim na ravne časti. Dosta novca, ne može da se kupi sad baš stan, ali sigurno jedan skupoceni automobil, ta pesma mi je stvarno puno toga donela, kao i „Ljubav ili ludilo” - otkriva Aleksandra.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Mladenović

Kako su je često povezivali sa muškarcima sa javne scene, pevačica se ponovo osvrnula na svoj emotivan status.

- Ništa se ne dešava na tom polju, sada sam fokusirana na posao, karijeru, na nove pesme, nove projekte... Imam puno udvarača, a šta mi nude... Ne nude mi ništa, ali mene ne može da osvoji neko ko mi šalje poruke, šta će mi i ti pokloni, automobili, imam svoj auto, ako neko hoće, neka ih kupi sebi ili devojkama koje to vole. Mene to ne ispunjava - zaključuje Mladenovićeva u emisiji „Premijera - Vikend Specijal”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike