PAPARACO! Tanja Savić i Draško Stanivuković uhvaćeni na Kopaoniku: Šta radi političar dok pevačica slavi? (FOTO)

19.03.2022

18:50

0

Ona je doputovala porodično - sa bratom i sestrom

PAPARACO! Tanja Savić i Draško Stanivuković uhvaćeni na Kopaoniku: Šta radi političar dok pevačica slavi? (FOTO)
Stanivuković Tanja Savić - Copyright 24sedam/D.B, M.A.A.

Tanja Savić doputovala je danas na Kopaonik, ne bi li proslavila svoj rođendan. Ekipi 24sedam koja se tamo nalazi povodom „Music Week" festivala naglasila je da je došla porodično, sa bratom i sestrom, ali i da neće davati nikakve izjave povodom slavlja.

Međutim, oko njenog pojavljivanja se „podigla velika prašina", pošto se na istom mestu i hotelu nalazi i gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, s kojim je ona navodno u vezi.

Draško Stanovuković 24sedam/D.B, M.A.A.
 

On je na Kopaoniku zbog predavanja iz oblasti ekonomije, koje je organizovao Ekonomski fakultet. Tako da, dok pevačica proslavlja, on obavlja svoje poslovne obaveze.

Tanja Savić 24sedam/D.B, M.A.A.
 

Šuška se kako će se njih dvoje u jednom trenutku sastati. Za sada, međutim, pevačica sve vreme provodi s bratom i sestrom, s kojima je i došla.

24sedam/D.B, M.A.A.
 

Podsetimo, Tanja često izbegava pitanja o političaru, a posle tako nekog poteza uglavnom ispliva neki novi detalj iz njihove navodne veze. Poslednji put - taman što se spustila fama oko njih dvoje, jedna fotografija dodatno je podgrejala glasine.

Nasmejani i naizgled prilično bliski ispozirali su jednom restoranu, uživajući u piću, hrani i zajedničkom društvu, te u krajnje opuštenim odevnim komebinacijama:

Tanja Savić i Draško Stanivuković Facebook printscreen/Mile Novic
 

Oboje, ipak, odbijaju da konkretno govore na ovu temu. Pojedinci zato i smatraju da su u ljubavnoj vezi, dok svakako ima i onih koji veruju da je u pitanju samo prijateljstvo, samo u znatno manjem broju. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike